ÖSYM Duyurdu! DUS ve STS Diş Hekimliği Soruları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı, 2020 DUS ve 2020 STS Diş Hekimliği temel soru kitapçığı ve cevap anahtarını yayımladı.

ÖSYM Duyurdu! DUS ve STS Diş Hekimliği Soruları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı

Resmi duyuruda , adayların ais.osym.gov.tr üzerinden T.C. kimlik numaraları ve ÖSYM şifreleriyle ilgili kitapçıklara erişim sağlayabileceği kaydedilirken, sınava girmeyen ziyaretçilerin de soru kitapçığı ve cevap anahtarlarının %10'luk kısmına 10 gün boyunca erişim sağlayabileceği hatırlatıldı.

ÖSYM'den yapılan resmi açıklamada, "07 Mart 2021 tarihinde uygulanan Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2020-DUS) ve Diş Hekimliği Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavının (2020-STS Diş Hekimliği) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarının %10’u aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur. Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 08 Mart 2021 tarihinde saat 14.00'ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir." denildi.

YENİ İŞ HABERLERİNİ TAKİP ET!  İLKOKUL , LİSE, ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEN İŞ HABERLERİ YAYIMLANDI

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN