ÖSYM, 7 Kasım İSG Sınav Soru ve Cevaplarını Yayımladı

ÖSYM Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda ISG temel soru kitapçıkları ile cevap anahtarının yayımlandığına yer verildi.

ÖSYM, 7 Kasım İSG Sınav Soru ve Cevaplarını Yayımladı

İSG soru ve cevapları yayımlandı.

ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 7 Kasım 2020 Cumartesi günü yapılan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Yeri Uzmanlığı Sınavının soru ve cevaplarının yayımlandığına yer verildi. 

ÖSYM duyurusu şu şekilde:

2020-İSG Sınavı Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı

07 Kasım 2020 tarihinde uygulanan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Yeri Uzmanlığı Sınavının (2020-ISG) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının % 10’u aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 09 Kasım 2020  tarihinde saat 11.00'den itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Soru ve cevaplara aşağıdaki adres üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.osym.gov.tr/TR,20676/temel-soru-kitapciklarinin-yayimlanmasi--10.html