ÖSYM, 2020 YDUS Ek Tercih Kılavuzunu Yayımladı: Tercihler Başladı

ÖSYM Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 2020 YDUS tercih kılavuzuna yer verildi ve tercihlerin alınmaya başlandığı açıklandı.

ÖSYM, 2020 YDUS Ek Tercih Kılavuzunu Yayımladı: Tercihler Başladı

2020 YDUS ek tercih kılavuzu yayımlandı.

ÖSYM Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi ek tercihlerinin alınacağına yer verildi.  Açıklamada ek tercihlerin 29 Nisan ile 6 Mayıs 2020 tarihleri arasında yapılacağına yer verildi. 

ÖSYM duyurusu şu şekilde:

2019-YDUS: Ek Tercihlerin Alınması

2019 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2019-YDUS) Ek tercih işlemleri, 29 Nisan - 06 Mayıs 2020 tarihleri arasında bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden internet aracılığıyla yapılacaktır.

Yerleştirme, 2019-YDUS Başvuru Kılavuzunda yer alan ilke ve kurallara göre yapılacaktır.

Ek Tercih Alınacak Alanlar: Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Deri ve Zührevi Hastalıkları, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Halk Sağlığı, İç Hastalıkları, Kalp ve Damar Cerrahisi, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Radyoloji, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Tıbbi Mikrobiyoloji, Tıbbi Patoloji, Üroloji.

Adaylara saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2019-YDUS Ek Tercih İşlemleri : Genel Bilgiler ve Tablolar