On Binlerce Kişi Bekliyor: Jandarma Uzman Erbaş Alımında Yeni Süreç 2019

Jandarma Genel Komutanlığı 2019 yılı uzman erbaş alımı için yeni süreç başlıyor. 3. grup seçim aşamalarının sona ermesinin ardından asayiş ve komando uzman erbaş alımında yeni süreç başlıyor. İşte detaylar ve uzman erbaş alımı sürecine dair son bilgiler.

On Binlerce Kişi Bekliyor: Jandarma Uzman Erbaş Alımında Yeni Süreç 2019

Jandarma uzman erbaş alımında yeni süreç başlıyor.

Jandarma Genel Komutanlığı 2019 yılı 1. dönem uzman erbaş alımında seçim aşamaları 3. grup için sona erdi. 3. grup aşamasının sona ermesinin ardından on binlerce aday , 4. grup seçim aşamalarını beklemeye , 4. grup mülakat duyurusunun ne zaman yayımlanacağını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak jandarma uzman erbaş alımı 4. grup aşaması hakkında son bilgilere bu haberimizde yer verdik.

ASAYİŞ VE KOMANDO UZMAN ERBAŞ ALIMI

Jandarma Genel Komutanlığı Mart ayında yayımladığı kılavuzda, en az lise mezunu adaylar arasından 20 binden fazla uzman erbaş alımı yapacağını duyurdu. Asayiş ve komando branşlarına yapılan uzman erbaş alımlarında 1. grup seçim aşaması yapıldı. Seçim aşamasının yapılmasının ardından yeterli sayıda alım olmaması, uzman erbaş alımında eksiğin ciddi düzeyde olması nedeniyle , kontenjana giremeyen tüm  adayların seçim aşamalarına gruplar halinde çağrılacağına yer verildi.

Bu duyuru sonrası 2. ve 3. grup duyuruları geldi. Bu duyuruların gelmesinin ardından adaylar seçim aşaması yapıldı.

4. GRUP DUYURUSU BEKLENİYOR

3. grup mülakatlarının tamamlanmasının ardından Jandarma 4. grup duyurusu beklenmeye başladı. 4. grup duyurusunun Kasım ayı içinde gelmesi ve seçim aşamalarının Kasım sonu, Aralık ayının ilk günleri gibi başlaması bekleniyor.

YENİ BAŞVURU ALINACAK MI?

2019 yılında asayiş ve komando uzman erbaş alımı için yeni başvuru alınmayacak. 2019-1 'e başvuru yapan adaylardan mülakatlara alınmayanlar 2019 yılının kalan günlerinde mülakatlara alınacak.

Mülakata girecekler bu sayfada  >> TIKLA KATIL

JANDARMA DUYURUSU GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN