Öğrenciler, MEB AÖL Açık Lise Sınav Tarihlerinin Açıklanmasını Bekliyor

Koronavirüs nedeniyle ertelenen sınavların tarihleri hala belli değil. Milli Eğitim Bakanlığı 1. dönem AÖL sınav tarihlerini açıklamalıdır.

Öğrenciler, MEB AÖL Açık Lise Sınav Tarihlerinin Açıklanmasını Bekliyor

Açık lise öğrencileri sınav açıklaması bekliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı açık lise öğrencileri için geçtiğimiz gün bir açıklama yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2020-2021 eğitim öğretim yılı iş takviminde yer alan bilgiye göre 5 ile 6 Aralık 2020 tarihlerinde yapılması planlanan AÖL 1. dönem sınavları ertelendi. Koronavirüs pandemisininde vakaların hızlı şekilde artması ve sokağa çıkma yasakları dahil birçok yeni kısıtlamanın hayata geçmesi ile birlikte AÖL sınavları da ertelendi. 

MEB'DEN AÇIKLAMA: SINAV TARİHLERİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamada AÖL sınavlarının ertelendiğine , sınavların ne zaman yapılacağının henüz belli olmadığına yer verildi. Açıklamada MEB harici duyurulara itibar edilmemesi gerektiğine yer verildi. Yapılan açıklamada, " 5 ARALIK 2020 CUMARTESİ ve 6 ARALIK 2020 PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ SINAVLARI KOVİD-19 TEDBİRLERİ KAPSAMINDA İLERİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİR. GELİŞMELERLE İLGİLİ OKULUMUZUN WEB SİTESİNDEN DUYURU YAPILACAKTIR. RESMİ KAYNAKLAR HARİCİNDE YAPILAN BİLGİ VE BELGE PAYLAŞIMLARINA İTİBAR ETMEYİNİZ!" denildi.

ÖĞRENCİLER SINAV DUYURUSU BEKLİYOR

AÖL sınavlarını bekleyen yüz binlerce aday, sınav tarihlerinin belli olmasını istiyor. MEB'in, öğrencilerin derslerine daha iyi çalışması için sınav tarihlerini açıklaması gerekiyor.