OGM Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklanıyor (İsealim ogm Sonuç Sayfası)

Orman Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda personel alımı başvuru sonuçlarının bugün açıklanacağına yer verildi.

OGM Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklanıyor (İsealim ogm Sonuç Sayfası)

OGM personel alımı sonuçları açıklanıyor.

Orman Genel Müdürlüğü mülakatsız kamu personeli alımı hakkında açıklama bekleniyor. OGM tarafından yapılan açıklamada personel alımı sonuçlarının bugün açıklanacağına yer verildi. Adaylar ise sonuçların saat kaçta açıklanacağını araştırmaya başladı. 

OGM DUYURUSU

Orman Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alımı duyurusunda sonuçlar için şu ifadelere yer verildi:

"657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ve 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı eki Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde, yazılı ve sözlü
sınav yapılmaksızın, genel şartlar ve özel şartları taşıyan ve başvuru yapan adaylar arasından 2018 yılına ait KPSS (B) grubu Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türü sıralaması esas alınmak suretiyle yerleştirme işlemi yapılacaktır. 

Adaylar yerleştirme sonuçlarını 28.10.2020 tarihine kadar http://isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistemden e-devlet şifreleri ile öğrenebilecekleri gibi sonuçlar Genel Müdürlüğümüz resmi internet sitesi duyurular kısmında da ilan edilecektir. Ayrıca posta yoluyla tebligat yapılmayacaktır. 

KPSS' de yüksek puan almak, ilanda yer alan sözleşmeli pozisyona yerleştirmede tek başına hak kazandırmaz. Pozisyon için belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmayan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır. Yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanlar ile bilgilerindeki tutarsızlıklar yüzünden değerlendirmeye alınmayan adaylar bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecektir.

Sistem tarafından yapılan yerleştirme işlemine ilişkin sonuçlar, evrakların kontrolü sonucunda adayların başvuru şartlarını sağlama durumlarına göre kesinlik arz edeceğinden, yerleştirme işlemleri adaylar için tek başına bir hak doğurmamaktadır.

Ayrıca yedek yerleştirme yapılmayacaktır. Bu nedenle genel ve özel şartları taşıyan adayların başvuruda bulunması önem arz etmektedir."

SONUÇLAR AÇIKLANIYOR

OGM sonuçlarjn 28 Ekim 2020 tarihinde açıklanacağını söyledi. 28 Ekim tarihinin gelmesi ile birlikte adaylar sonuç sayfasını araştırmaya başladı. 

http://isealim.ogm.gov.tr

Sonuçlar yukarıdaki sayfadan yayımlanacak. Siz de aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroyu ve KPSS puanınızı yazarak sonuçları bekleyen diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Sonuçlar açıklandığında haberdar olmak için TIKLAYIN