O Kadroya Yeterli Başvuru Olmadı: TBMM Personel Alımı Sonuçları Açıklandı-İşte KPSS Taban Puanları

Türkiye Büyük Millet Meclisi 2020 yılı kamu personeli alımı başvuru sonuçları açıklandı. İşte TBMM personel alımında sözlü mülakata kalanların listesi ve KPSS taban puanları.

O Kadroya Yeterli Başvuru Olmadı: TBMM Personel Alımı Sonuçları Açıklandı-İşte KPSS Taban Puanları

TBMM personel alımı sonuçları açıklandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı tarafındna bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada 2020 yılı kamu personeli alımı başvuru sonuçlarının açıklandığı ve mülakata girmeye hak kazananların belli olduğuna yer verildi. 

Aşçı, pastacı, çayocakçı ve garson kadrolarına yeterli başvuru olmadı. 

"2020 YILI TBMM PERSONEL ALIMI SÖZLÜ VE UYGULAMA SINAV DUYURUSU" başlığı ile yayımlanan kamu personeli alımı başvuru sonuç duyurusu şu şekilde:

"Kurumumuzun personel ihtiyacını karşılamak amacıyla ilan edilen kadrolara geçerli başvuruda bulunan ve KPSS puanına göre sıralamaya giren adayların sözlü veya uygulama sınavları 09.03.2020 – 20.03.2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Sözlü veya uygulama sınavları ilgili Yönetmeliğin 12’nci maddesine göre gerçekleştirilecek olup uygulama sınavına katılacak adayların görevin gereğini yerine getirmedeki yeterlikleri mesleki uygulama becerisi ve mesleki bilgi kriterlerinden tespit edilecektir.

Unvanlar itibarıyla sözlü veya uygulama sınav tarihi ve saati ekte yer almakta olup adayların belirtilen tarih ve saatte TBMM İnsan Kaynakları Başkanlığı, Bakanlıklar - Çankaya / ANKARA adresinde hazır bulunması gerekmektedir.

Adayların sınava gelirken, nüfus cüzdanı (TC Kimlik Kartı), sürücü belgesi, pasaport, kurum kimlik kartı vb. T.C. Kimlik numarası içeren belgelerden en az ikisini yanında bulundurması gerekmektedir."

İşte mülakata gireceklerin listesi:

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA