Nusaybin Memur Alımı Sonuçları Açıklandı

Nusaybin Belediyesi 55 KPSS ile kadrolu memur alımı başvuru sonuçları bugün açıklandı.

Nusaybin Memur Alımı Sonuçları Açıklandı

Nusaybin Belediyesi kadrolu memur alımı başvuru sonuçları.

Nusaybin Belediye Başkanlığı bünyesine , farklı kadrolara personel alımı için başvurular 4 Şubat tarihine kadar alındı. Başvuruların sona ermesinin ardından sonuçlar beklenmeye başladı.

 Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada sonuçların 8 Şubat günü açıklanacağına yer verildi ancak hala sonuçlar açıklanmadı. Adaylar sonuçların saat kaçta açıklanacağını araştırıken biz de kamubulteni.com olarak, adaylara yardımcı olması için bu haberimizi yazdık.

Sonuçların açıklanma saati belli değil. Ancakdiğer belediyeler, yaptıkları alımların sonuçlarını mesai bitimine doğru ya da saat 19,00-20,00 gibi açıklamaktadır. Sonuçlar açıklandığı anda Kamubulteni.com 'da olacak. Siz de sonuçlardan ve yeni memur alımlarından bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin. 

SONUÇLAR AÇIKLANDI

2019 yılı Memur Alımı Sözlü Sınava Katılma Hakkı Kazanan Adayların Listesi

Mardin ili, Nusaybin Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmenliği, Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla başvuruda bulunan adaylardan sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi ektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 08.02.2019

LİSTE İÇİN >>>>

/FileStorage/files/Nusaybin%20Belediyesi%202019%20Y%C4%B1l%C4%B1%20Memur%20Al%C4%B1m%C4%B1%20M%C3%BClakata%20Girecek%20Adaylar%C4%B1n%20Listesi.xlsx

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara