Nüfus Müdürlüğü Memur alımı Başvuru Şartları

Nüfus Müdürlüklerine kamu personeli alımı için geri sayım devam ediyor. Süleyman Soylu geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada personel alımının yapılacağını söylemişti. Peki başvuru şartları ne olacak? İşte detaylar.

Nüfus Müdürlüğü Memur alımı Başvuru Şartları

Nüfus Müdürlüğü memur alımı başvuru şartları.

Geçtiğimiz gün bir programa katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken Nüfus Müdürlüklerine memur alımına değindi. Bakan Soylu Nüfus Müdürlüklerine son 2 yılda çok sayıda personel alımı yapıldığını ifade etti ve personel alımlarının devam edeceğini söyledi.

YENİ ALIM 2020 'DE

Nüfus Müdürlüklerine yapılacak memur personel alımı için 2019 yılında ilan beklenmiyor. Yeni dönem personel alımı 2020 yılında  yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NE OLACAK?

2020 yılı Nüfus Müdürlüğü kamu personeli alımında adaylardan istenecek başvuru şartları şu şekilde olacak:

-  657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinin (A) bendinde belirtilen nitelikleri taşımak,

- En az ön lisans mezunu olmak,

- 35 yaşını doldurmamış olmak,

-ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan; Lisans mezunları için KPSSP(3), Ön lisans mezunları için KPSSP(93) puan türünden en az 60 ve üzerinde KPSS puanı almış olmak kaydıyla başvuruda bulunanlardan, KPSS puan türü esas alınmak suretiyle yapılacak olan başarı puan sıralamasına göre ilan edilen pozisyon sayısının 5 katı adayın içerisinde bulunmak.

-Kamu kurum ve kuruluşlarında 4/B Sözleşmeli Büro Personeli pozisyonunda tam zamanlı olarak görev yapmakta iken sözleşmesi feshedilen adayların başvuru tarihi itibarıyla bir yıllık bekleme süresini tamamlamış olmaları gerekmektedir. (Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek-1 inci maddesinin dördüncü fıkrasının (a), (b) ve (c) bentlerine göre sözleşmesini tek taraflı fesheden adaylar hariç olmak üzere)

İLAN BEKLEYENLER BU SAYFADA

Nüfus Müdürlüğü personel alımını bekleyen adaylarla bilgi alış verişi yapmak  için >> TIKLA KATIL

İLAN GELDİĞİ ANDA >>

Nüfus Müdürlüğü memur alımı ilanı geldiğinde haberdar olmak için mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN