Nevşehir Belediyesi Zabıta ve Memur Alımı Başvuru Sonuçları Bekleniyor

Nevşehir Belediye Başkanlığı 2020 yılı zabıta ve memur alımı ilanının başvuru sonuçları bekleniyor.

Nevşehir Belediyesi Zabıta ve Memur Alımı Başvuru Sonuçları Bekleniyor

Nevşehir Belediyesi memur alımı sonuç tarihi.

Nevşehir Belediye Başkanlığı , geçtiğimiz hafta kamu personeli alımı başvurularını aldı. Belediye tarafından başvuruların alınmasının ardından ilana başvuru yapan binlerce aday , sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı. 2020 yılı KPSS sonrası yapılan ilk memur alımlarından olan Nevşehir Belediyesi memur alımı ile ilgili detaylar yazımızda.

SONUÇLAR 7 ARALIK'TA AÇIKLANACAKTI

Belediye ilanında sonuçların 7 Aralık günü açıklanacağı duyurulmuştu. Ancak belediye duyuru sayfasına baktığımızda sonuçların henüz yayımlanmadığı görüldü. Belediye ilanında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Adayların T.C. Kimlik numarası ile ÖSYM kayıtlarının uyumunun kontrol edilmesisuretiyle adaylar KPSS puanlarına göre sıralanarak, en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının beş katı oranında adayı; Zabıta Memuru kadroları için sözlü ve uygulamalı sınava, Memur kadroları için sözlü sınava çağrılacaktır.Sınava çağrılacak son sıradaki adayla aynı puana sahip olan diğer adaylar da sınava çağrılacaktır,

Sınava girmeye hak kazanan adayların listesi,07/12/2020 tarihinde www.nevsehir.bel.trresmi internet sayfasından ilan edilecektir,"

MÜLAKAT AŞAMALARI

Zabıta Memuru alımı için 16/12/2020 tarihinde Saat : 09:00'da başlamak üzere,

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür Merkezi (Sümer Mahallesi Millet Caddesi) sözlü sınav ve uygulamalı sınav yapılacaktır.Sözlü ve uygulamalı sınav aynı gün içinde bitirilemez ise ertesi gün devam edilecektir.

Memur alımı için18/12/2020 tarihinde Saat : 09:00'da başlamak üzere,

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür Merkezi (Sümer Mahallesi Millet Caddesi) Sözlü sınav yapılacaktır.Sınav aynı gün içinde bitirilemez ise ertesi gün devam edilecektir.

Sınav Konuları:

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu
Mahalli İdareler ile ilgili temel mevzuat konuları ile

Kadro unvanına ilişkin mesleki ve uygulamalı bilgi ve yeteneğin ölçülmesini kapsar.

Zabıta Memuru kadroları için Uygulamalı sınav; Kadro unvanına ilişkin mesleki ve uygulamalı bilgi ve yeteneğin ölçülmesi ve sportif dayanıklılık gibi özelliklerin ölçülmesini kapsayacak şekilde yapılır.

Sınava girmeye hak kazandığı halde, ilan edilen sınav tarihinde sınava katılmayan adaylar sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır.

İLAN SONUÇLARI BELLİ OLDUGUNDA HABERDAR OLMAK İCİN;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN