MSÜ Sınav Giriş Belgeleri Açıklanıyor

2020 MSÜ sınav giriş yerleri için geri sayım sona eriyor. 14 Haziran 2020 günü yapılacak olan Milli Savunma Üniversitesi giriş sınavının giriş yerleri açıklanıyor.

MSÜ Sınav Giriş Belgeleri Açıklanıyor

MSÜ sınav giriş yerleri açıklanıyor.

2020 yılı Milli Savunma Üniversitesi giriş sınavı için geri sayım sona eriyor. Geçtiğimiz Nisan ayında yapılması planlanan MSÜ giriş sınavı, korona pandemisi nedeniyle ertelenmişti. Covid 19 tedbirleri kapsamında ertelenen MSÜ Giriş sınavının 14 Haziran 2020 günü yapılmasına karar verildi.

Sınav için geri sayımda son 10 güne girilirken sınava girecek öğrenciler ile aileleri, sınav giriş yerlerinin ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda konunun detaylarına yer verdik.

MSÜ TERCİHLERİ BAŞLADI

1 Haziran 2020 günü Milli Savunma Üniversitesi sınavına başvuru yapanlar için tercih ekranı açıldı. MSB Personeltemin tarafından yayımlanan duyuruda tercihlerin 26 Haziran 2020 tarihine kadar devam edeceğine yer verildi. 

MSÜ 'ye girecek adaylar tercihlerini yapacak. Tercih detayları için TIKLAYIN

SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANIYOR

Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu ve Astsubay MYO 'lara binlerce öğrenci alacak. Alınacak öğrenciler subay ve astsubay olarak yetiştirilecek. 

ÖSYM, merkezi sınavlar için giriş yerlerini genelde 10 gün önce açıklıyor. 14 Haziran 2020 günü yapılacak MSÜ 'nün giriş yerlerinin 4 Haziran 2020 Perşembe günü yayımlanması bekleniyor. 

SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN