MSB Sivil Memur Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı 2018 yılı sivil memur alımı başvuru sonuçları açıklandı. Sonuç sorgulama ekranı ve mülakat tarihleri haberimizde.

MSB Sivil Memur Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Son dakika haberi: MSB memur alımı sonuçları açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında 2018 yılı sivil memur alımı başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verildi. 

UZUN SÜREDİR BEKLENİYORDU

MSB sivil memur alımı sonuçları uzun süredir bekleniyordu. Mart ayında açıklanması beklenen sonuçlar için duyuru bugün geldi. 

SONUÇ DUYURUSU

MSB 'den yapılan sonuç duyurusu açıklaması şu şekilde;

MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI

GENELKURMAY BAŞKANLIĞI VE KUVVET KOMUTANLIKLARINA

2018 YILI MEMUR ALIMI

  1. Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarında istihdam edilmek üzere 2018 yılı açıktan memur temini 15-21 Mayıs 2019 tarihlerinde yapılacaktır.
  2. Başvurusu kabul edilen adaylardan, uygulama sınavına girecek unvanlar için kontenjanın 20 katı, diğer unvanlar için 6 katı kadar aday ilgili KPSS puanına göre sınavlara çağrılmıştır.
  3. Alım yapılacak unvanlara ait taban puanları görmek için tıklayınız.
  4. Uygulama sınavına katılacak olan adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı CEBECİ/ANKARA adresinde hazır bulunacaklardır.
  5. Uygulama sınavında başarılı olan adaylar uygulama sınav puanına göre sıralanarak kontenjanın 6 katı kadar aday mülakata girmeye hak kazanacaktır.
  6. Mülakatlar 15-21 Mayıs 2019 tarihlerinde MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA adresinde yapılacaktır.
  7. Sorgulama sayfasında belirtilen tarihte sınav merkezinde bulunmayan adaylar sınav haklarını kaybedeceklerdir.
  8. Adaylar sınava gelirken Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeleri getireceklerdir. Başvuru kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.
  9. Adayların sınava gelirken belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini de getirmeleri gerekmektedir. Ancak getirilen belgelerin asılları teslim edilmeyecek, adayın kendisinde kalacaktır.
  10. Cep telefonu ile sınav merkezine giriş kabul edilmeyecektir.
  11. Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun işlemleri sonlandırılacaktır.
  12. Mülakata gelmeden önce ilgili açıklamaları ve başvuru kılavuzunu tekrar okuyunuz ve çağrıldığınız tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz.
  13. Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile sınav tarihi tebliğ edilmeyecektir.

Karşılaştığınız sorunlarla ilgili olarak öncelikle https://personeltemin.msb.gov.tr genel ağ (internet) adresinde yer alan insan kaynakları bölümüne bakınız.

İlave sorularla ilgili irtibat numarası   : 0 (312) 562 05 43

Fax (Belgegeçer)                                : 0 (312) 319 43 67

SONUÇ SORGULAMA EKRANI

Başvuru sonucunuzu görmek için tıklayın

iLANA BAŞVURU YAPAN DİĞER ADAYLARLA BİLGİ ALIŞ VERİŞİ İÇİN TIKLA

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA