MSB Memur Alımında Üzen ve Tepki Çeken Detay 2021 (Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımı Sonuçları Açıklandı mı?)

MSB 2021 yılı kamu personeli alımı için başvurular Ocak ayında sona ermiş ve başvuru sonuçlarının açıklanması beklenmeye başlamıştı. Söz konusu memur alımında süreç her sene çok uzuyor.

MSB Memur Alımında Üzen ve Tepki Çeken Detay 2021 (Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımı Sonuçları Açıklandı mı?)

MSB memur alımı sonuçları açıklandı mı?

Milli Savunma bakanlığı 2021 yılı kamu personeli alımı için başvurular Ocak ayında sona ermişti. Başvuruların sona ermesinin ardından adaylar, sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı. 

En az lise mezunu adayların KPSS puanları ile başvuru yapabildiği kamu personeli alımına on bindne fazla kişinin başvuru yaptığı bildirilirken , internet üzerinden MSB PERTEM sayfasından alınan başvuruların sonuçlarının açıklanması beklenmeye başladı.

SON BAŞVURU TARİHİNİN ÜZERİNDEN 1,5 AY GEÇTİ

Ocak ayının sonuna kadar başvurular alınmıştı. Başvuruların sona ermesinin üzerinden 1,5 Aydan fazla zaman geçti. Başvurunun üzeri,nden bu kadar zaman geçmesine rağmen sonuçların açıklanmaması tepkilere neden oldu. 

SONUÇLAR NE ZAMAN?

Geçen sene yapılan memur alımında başvurular yine Ocak ayı sonuna kadar alınmış, başvuru sonuçları ise Haziran ayında açıklanmıştı. 2019 yılında yapılan memur alımında ise yine başvurular Ocak ayı sonuna kadar alınmış, onun sonuçları ise Mayıs ayında açıklanmıştı.

Buna göre bakacak olursak MSB'nin sonuçları açıklamakta oldukça geciktiği görülüyor. Sonuçlar açıklandığında takipçilerimize bildirimle aktaracağız. Haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Diğer senelerde açıklanan sonuçlara baktığımızda MSB'nin bu sene de sonuçları geç açıklayabileceği görüldü. Sonuçların geç açıklanması, adayların tepkisine neden oldu. 

KPSS PUAN SINIRI YOKTU

Söz konusu alıma başvuru yapan adaylardan KPSS puan sınırı istenmedi. KPSS'den geçerli bir puan alan her aday başvuru yapmıştı. siz hangi kadroya kaç KPSS ile başvurdunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilir, kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.