MSB 2019 Astsubay Alımı Başvuru Sonuçları Açıklanıyor

MSB 2019 yılı astsubay alımı başvuru sonuçları için bekleyiş devam ediyor. Kara- Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesine yapılan alım için başvuru detayları haberimizde.

MSB 2019 Astsubay Alımı Başvuru Sonuçları Açıklanıyor

MSB astsubay alımı başvuru sonuçları bekleniyor.

Milli Savunma Bakanlığı, kuvvet komutanlıkları bünyesine en az ön lisans mezunu adaylar arasından astsubay alımı için geçtiğimiz ay ilana çıktı. Yayımlanan ilana on binlerce aday başvuru yaptı. 

Başvuruların tamamlanmasının ardından adaylar , sonuçların hangi gün açıklanacağını araştırmaya başladı . Biz de Kamubulteni.com olarak bu haberimizde sonuçlar için son bilgileri paylaştık.

SUBAY ALIMI MÜLAKATLARI DEVAM EDİYOR

Milli Savunma Bakanlığı , 2019 yılı subay alımı başvuru sonuçlarını geçtiğimiz haftalarda açıkladı ve adayları seçim aşamasına almaya başladı. Subay alımı için seçim aşamaları 30 Aralık 2019 tarihine kadar devam edecek.

ASTSUBAY ALIMI SONUÇLARI VE MÜLAKAT TARİHLERİ AÇIKLANIYOR

Subay alımı başvuru sonuçları , başvuruların bitmesinden 1 ay sonra açıklandı. Astsubay alımında ise adaylar başvurularını , 24 Ekim 2019 tarihine kadar yaptı. Başvurunun üzerinden 1 aylık süresinin geçmesinin ardından astsubay alımı sonuçlarının önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor. 

Siz de aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız branşı ve KPSS puanınızı yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

Astsubaylık başvuru sonuçları ve mülakat tarihleri açıklandığı anda bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN