MSB 1072 İşçi Alımı Kura Çekimi Tarihi ve Adresi Belli Oldu

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda 1072 işçi alımının kura çekimi ile yapılacağına yer verildi. MSB, kura çekimi tarihini ve yerini açıkladı.

MSB 1072 İşçi Alımı Kura Çekimi Tarihi ve Adresi Belli Oldu

MSB işçi alımı kura tarihi.

Milli Savunma Bakanlığı 1072 işçi alımı başvurusu İŞKUR üzerinden başladı. İlana başvuru yapacak adayların müracaatlarını 20 Temmuz tarihine kadar yapması gerekmektedir. Başvuru adımları ve detayları için TIKLAYIN

KURA İLE İŞÇİ ALINACAK

MSB tarafından yayımlanan ilana başvuru yapan adaylar, daha sonra kuraya tabi tutulacak. Kura ile sözlü mülakata katılmaya hak kazanan adaylar belirlenecek ve liste yayımlanacak.

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

MSB tarafından kura çekimi ile ilgili bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 1072 işçi alımında kura çekimi 27 Temmuz 2020 günü gerçekleştirilecek. MSB tarafından yayımlanan kura çekimi duyurusu şu şekilde:

"Kura çekimi, Milli Savunma Bakanlığı Eğitim Merkezi Müdürlüğünde (Emniyet Mahallesi Celal Bayar Bulvarı 77/A Yenimahalle/ANKARA) 27 Temmuz 2020 Pazartesi günü saat 10:30’da noter huzurunda yapılacaktır. Kura sonucunda belirlenen sözlü/uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylara ait liste Millî Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinden yayımlanacaktır. Bu yayım tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca tebliğ yapılmayacaktır."

KURA ÇEKİMİ İZLENECEK Mİ?

İstekli adayların kura çekimini izleyebilmeleri hususu, ülkemizi de etkisi altına alan KOVİD-19 salgını nedeniyle alınacak tedbirler kapsamında ayrıca değerlendirilecektir.

KURA SONUCUNDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN