Memur Adayları Sosyal Medyada Birleşti! "KPSS B Her Sene"

KPSS'ye KPSS adaylarının B grubu için sınavın her yıl yapılmasına yönelik talepleri devam ediyor. Senelerdir seslerini duyurmaya çalışan adaylar, sosyal medyada birleşti.

Memur Adayları Sosyal Medyada Birleşti! "KPSS B Her Sene"

Üvey evlat muamelesi gördüğünü belirten binlerce aday sosyal medya hesaplarından yetkililere seslenmeye çalışıyor. İşte Adayların Mesajlarından Bazıları: 

  • Allah’ım bu mübarek cuma gününde ettiğimiz duaları kabul eyle. Dualarımızın kabul olmasını engelleyen tüm günahlarımızı affet yarabbim.Bizleri ÖSYM’nin vicdanına bırakma Allah’ım emeklerimizden daha fazlasını nasip eyle.
  • Ben bir sosyal çalışmacı olarak hiçbir adaletsizliğe göz yumulmaması gerektiğini her adaletsizliğin yeni bir adaletsizliğe neden olabileceğini defalarca gördüm. bunun daha fazla sürmesini istemiyoruz.
  • Değişmesi gereken onca şey var. Sınavın zorluğundan mı, sürenin yetmemesinden mi yakınalım hangisini düzeltmeniz gerektiğini mi düşünelim. Biz gençler bu sistemden çok yorulduk. Duyun bizi ÖSYM.
  • Sınav her yıl olmalı onca emek tek bir hatayla yok olmasın.
  • İstediğiniz mesleğe istediğiniz gibi pozisyon yaratıyorsunuz ve istediğiniz kadar alım yapıyorsunuz! Bizlere gelince hiçbir şey yolunda gitmiyor. Artık bizim de alımlarımız artırılsın ve B grubu seneye de sınava girsin.

SOSYAL MEDYA ETKİNLİĞİNE DAİR TÜM GELİŞMELER: https://twitter.com/search?q=%23kpssbhersene&src=trend_click&vertical=trends