Liste Yok: Adalet Bakanlığı Temizlik Personeli Alımı Sonuç Sorgulama Ekranı Açıldı

Adalet Bakanlığı kadrolu 1500 temizlik görevlisi alımında sonuçları az önce resmen duyurdu. Adaylar liste beklerken sonuçlarda liste olmadığı, sadece sorgulama ekranının olduğu görüldü.

Liste Yok: Adalet Bakanlığı Temizlik Personeli Alımı Sonuç Sorgulama Ekranı Açıldı

Adalet Bakanlığı işçi alımı sonucunda liste yok: Sorgulama sayfası var.

Adalet Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve temizlik personeli alımında listenin olmadığı, adayların sonuç ekranından sorgulama yaparak kuranın kendisine çıkıp çıkmadığına bakabileceğine yer verildi. 

Sonuç duyurusunda şu ifadelere yer verildi: "Noter kurası sonucunda asıl ve yedek olarak belirlenen adaylar ile işe göndermede öncelikli olan adayların aşağıda belirtilen belgeleri, aşağıda belirtilen adreslere 18/03/2021 – 24/03/2021 tarihleri arasında şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir." 

BELGELER

Kurada adı asil ve yedek olarak çıkan adaylar 18 ile 24 Mart arasında aşağıdaki form ile diplomalarını 

1.04/03/2021 tarihli ilanımızda yer alan EK-1 Kimlik bilgileri, adli sicil durumu, sağlık durumu, askerlik durumu (erkek adaylar için) ve iletişim bilgilerini içeren beyan formu, (EK-1 beyan formunun 1 adet hazırlanması, daktilo veya bilgisayar ile doldurulması, bilgilerde kısaltma yapılmaması ve imzalanması gerekmektedir.) Form için TIKLAYIN

2. Mezuniyeti gösterir öğrenim belgesinin onaylı sureti, (Öğrenim belgenin aslının fotokopisi ile birlikte ibraz edilmesi halinde sureti Bakanlığımızca onaylanacaktır. e-Devlet kapısı üzerinden alınan barkodlu belge ibraz edilebilir)

3- İşe göndermede öncelik hakkına sahip olanların, öncelikli durumlarını gösterir belge. (Sadece işe göndermede öncelikli olan adaylar ibraz edecektir)

LİSTE YOK-SONUÇ SORGULAMA EKRANI VAR

Bakanlık Personel Genel Müdürlüğü sayfasından yapılan açıklamada listenin olmadığı, sonuçların aşağıdali linklerden sorgulanacağına yer verildi.

Merkez teşkilatı için TIKLAYIN

Türkiye geneli adliyeler için TIKLAYIN

CTE için TIKLAYIN

SAYFA ÇÖKTÜ

Aynı anda çok sayıda kişi giriş yaptığı için sayfaya erişim sağlanamıyor. Önümüzdeki saatlerde sayfalara ancak giriş yapılabilecek. Sayfalar açıldığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN