LGS Türkçe, İnkılap Tarihi Atatürkçülük, Din Kültürü ve Yabancı Dil Soruları Cevapları Öğrenci Yorumları

2020 yılı Liselere Giriş Sınavı soru ve cevapları ile öğrenci yorumları araştırılmaya başlandı. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızı öğrencilerin LGS Türkçe, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Yabancı Dil sorularını yorumlarını paylaşmak için kaleme aldık. İşte yorumlar.

LGS Türkçe, İnkılap Tarihi Atatürkçülük, Din Kültürü ve Yabancı Dil Soruları Cevapları Öğrenci Yorumları

LGS Türkçe, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Yabancı Dil soruları.

2020 yılı Liselere Giriş Sınavı birinci oturumu saatler 10,45 'te sona erdi. Sınavın sona ermesinin ardından öğrenciler, sınavda karşılarına çıkan soruları ve soruların cevaplarını araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak Liselere Giriş  Sınavına katılan öğrencilerin bilgi alış verişinde bulunması için bu yazımızı kaleme aldık. 

SINAV 9.30 'DA BAŞLADI

50 soruluk ilk oturum saat 9.30 'da başladı ve saat 10.45 'te sona erdi. İlk oturumda öğrencilere İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Yabancı Dil testlerinden toplamda 50 soru yöneltildi. 

İKİNCİ OTURUM

İkinci oturum ise saat 11,30 'da başladı. Yüz binlerce öğrencinin katılımı ile gerçekleşen sınavda öğrencilere 80 dakika süre verildi. 40 soruluk sayısal testinde öğrencilere Matematik ve Fen Bilimleri derslerinden sorular soruldu. İkinci oturumun sona erme saati 12.50.

LGS TÜRKÇE SORULARI

2020 LGS 'de Türkçe sorularının öğrencilerin zamanını aldığı , ancak genel olarak geçen sene sorulan sorular gibi olduğu öğrenildi. Siz de aşağıdaki yorum kısmından aklınıza takılan soruları yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

LGS İNKILAP VE ATATÜRKÇÜLÜK SORULARI

LGS İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük sorularının hem bilgi hem de yoruma dayalı sorular olduğu belirtiliyor. Aşağıdaki yorum kısmından İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük testlerinde aklınıza takılan soruları yazarak diğer öğrencilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

DİN KÜLTÜRÜ

Din Kültürü soruları ise genelde bilgiye yönelik sorulardı. Aşağıdaki yorum kısmından Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sorularını yazabilir , diğer öğrencilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA