LGS Tercih Kılavuzu Yayımlanıyor (Tercihler Ne Zaman , Sınavla Öğrenci Alacak Liselerin Kontenjanları Taban Puanları)

2020 yılı Liselere Giriş Sınavı için geri sayım devam ediyor. Sonuçlar bugün gün içinde açıklanacak. Peki Sınavla Öğrenci Alacak Liseler için tercih kılavuzu ne zaman yayımlanacak? 2020 LGS tercihleri ne zaman başlayacak? Tercihler nasıl yapılacak? Sınavla öğrenci alacak liselerin kontenjanları nedir? İşte detaylar.

LGS Tercih Kılavuzu Yayımlanıyor (Tercihler Ne Zaman , Sınavla Öğrenci Alacak Liselerin Kontenjanları Taban Puanları)

LGS tercih kılavuzu yayımlanıyor.

2020 yılı Liselere Giriş Sınavı için süreçte sona gelindi. Geçtiğimiz ay yapılan LGS 'nin sonuçları bugün açıklanıyor. Sınav açıklama gününün gelmesi ile birlikte öğrenciler, kaç puanla nereleri tercih edebileceklerini, tercih kılavuzunun ne zaman yayımlanacağını araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda LGS 'ye giren öğrencileri bilgilendirmeye çalıştık.

SONUÇLAR BUGÜN

2020 yılı Liselere Giriş Sınavı' nın sonuçları , Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bugün açıklanacak. Sonuçların açıklanmasının ardından tercihler için süreç başlayacak

2020 LGS TERCİH KILAVUZU NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından MEB 'in tercih kılavuzu yayımlaması ve tercih tarihlerinin duyurulması bekleniyor.

SINAVLA ÖĞRENCİ ALACAK OKULLAR VE KONTENJANLARI

Sınavla öğrenci alacak okullar ve kontenjanları için TIKLAYIN (Açılan kılavuzun alt sayfalarından kontenjanlara erişebilirsiniz.)

Tercih kılavuzu yayımlandığında ve tercihler başladığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN