KPSS Geç Başvurusu Başladı-İşte Geç Başvuru Ücreti

ÖSYM Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) geç başvurularının başladığına yer verildi. İşte KPSS geç başvuru şekli ve başvuru ücreti hakkında detaylı bilgi.

KPSS Geç Başvurusu Başladı-İşte Geç Başvuru Ücreti

KPSS geç başvurusu başladı.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada 2020 KPSS lisans oturumları için geç başvuruların başladığına yer verildi. 

LİSANS KPSS NE ZAMAN?

GEÇ BAŞVURULAR BAŞLADI

ÖSYM tarafından yayımlanan duyuruda 2020 KPSS geç başvurularının başladığına ve 23 Temmuz saat 23.59 'a kadar geç başvuruların alınacağına yer verildi. 

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

KPSS başvurusu yapmak isteyen adayların öncelikle ais.osym.gov.tr adresi üzerinden başvurusunu yapması gerekmektedir. Başvuru ypıldıktan sonra ücret ödemesi yapılarak başvuru tamamlanacak.

KPSS GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

KPSS geç başvuru ücreti, normal başvuru ücretinin yüzde 50 fazlasıdır. 

Adaylar başvurularını yaptıktan sonra ÖSYM'nin ödeme sayfası üzerinden başvuru ücretini yatıracak. Bankamatiklerden, ATM'lerden ya da bankalardan başvuru ücreti yatırılmaz.

Sınav ücreti, ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile de yatırılabilecektir.

BRANŞ BAZINDA SIRALAMALAR GÜNCELLENDİ

Branş bazında sıralamalar az önce güncellendi. Detaylar için TIKLAYIN

Lise ve ön lisans KPSS başvuru ve sınav tarihleri.