KPSS Alan Bilgisi Soru ve Cevapları Aday Yorumları (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Soru ve Cevapları)

Son dakika haberi: KPSS Alan Bilgisi 1. oturum sınavları sona erdi. Sınavın sona ermesinin ardından adaylar, soru ve cevapları araştırmaya başladı. Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri oturumları sona erdi.

KPSS Alan Bilgisi Soru ve Cevapları Aday Yorumları (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Soru ve Cevapları)

KPSS sona erdi. Sor ve cevap paylaşımı.

KPSS Alan bilgisi 1. oturumu bugün sabah yapıldı ve sınav az önce sona erdi. Sınavın sona ermesinin ardından öğrenciler, sınavda sorulan soruları ve cevaplarını araştırmaya başladı.

YAPILAN OTURUMLAR

Sabah saat 10.15 'te sınav başladı. Alan Bilgisi 1. oturumunda adaylara Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri oturumlarından sorular soruldu. Her bir testten öğrencilere toplamda 40 'ar soru soruldu. 

SORU VE CEVAPLAR

Sınavda sorulan sorular ile cevapları henüz açıklanmadı. Siz de aşağıdaki yorum kısmından sınav soru ve cevaplarını yazabilir , cevabını merak ettiğiniz soruları yazabilir diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

SORU VE CEVAPLAR NE ZAMAN?

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, KPSS adaylarının heyecanla beklediği KPSS soruları ve cevap anahtarı duyurusunun 12-13 Eylül tarihlerinde uygulanacak Alan Bilgisi oturumlarının ardından 14 Eylül'de yayımlanacağını açıkladı. KPSS'ye lisans düzeyinden GY-GK ile Eğitim Bilimleri Oturumlarına giren adayların merakla beklediği açıklama ÖSYM Başkanı'ndan geldi. Ölçme , Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, KPSS Lisans soruları ve cevap anahtarlarının ÖSYM'nin resmi sayfasından 14 Eylül Pazartesi günü yayımlanacağını duyurdu. Aygün, "Değerli KPSS Adaylarımız, Geçtiğimiz hafta sonu uyguladığımız KPSS Lisans Genel Yetenek Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları sorularını ve cevap anahtarını 12-13 Eylül tarihlerinde yapılacak KPSS Alan Bilgisi oturumları ile birlikte 14 Eylül Pazartesi günü yayımlayacağız." açıklamasını yaptı.