KPSS Alan Bilgisi Hukuk, İktisat ve Maliye Soru Cevapları , Aday Yorumları

2020 yılı KPSS Lisans Alan Bilgisi 1 ve 2 'nci oturumları sona erdi. Sınav oturumlarının sona ermesinin ardından adaylar , sınavda çıkan sorular ile soruların cevaplarını araştırmaya başladı.

KPSS Alan Bilgisi Hukuk, İktisat ve Maliye Soru Cevapları , Aday Yorumları

KPSS Alan Bilgisi 2. oturumu sona erdi.

2020 yılı Lisans Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi 2. oturumu sona erdi. On binlerce adayın memur olmak yolu gerekli puanı almak için  katıldığı Kamu Personeli Seçme Sınavı 'nda Alan Bilgisi 2. oturumu yapıldı. Sınav oturumunun tamamlanmasının ardından adaylar , sınavda çıkan soruları ve soruların cevaplarını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak bu yazımızda KPSS Alan Bilgisi ikinci oturumuna giren adayların bilgi alış verişi yapması , soru ve cevapları tartışması için bu yazımızı kaleme aldık.

HANGİ BÖLÜMLER

KPSS lisans Alan Bilgisi ikinci oturumunda Hukuk, İktisat, Maliye  testleri yapıldı. Her testte adaylara 40 soru soruldu ve her test için öğrencilere 50 dakikalık süre verildi. 

SINAV SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN?

KPSS sınav soru ve cevapları hakkında ÖSYM 'den yapılan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Değerli KPSS Adaylarımız, Geçtiğimiz hafta sonu uyguladığımız KPSS Lisans Genel Yetenek Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları sorularını ve cevap anahtarını 12-13 Eylül tarihlerinde yapılacak KPSS Alan Bilgisi oturumları ile birlikte 14 Eylül Pazartesi günü yayımlayacağız."

ADAY YORUMLARI

Sınavdan çıkan öğrenciler, sınav sorularının zorlayıcı olduğunu , bilgiye dayalı olduğunu söyledi. Siz de aşağıdaki yorum kısmından sınavda karşınıza çıkan soruları yazabilir , diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Alan Bilgisi 1. oturum soru ve cevapları için TIKLAYIN