İşte 23. Dönem POMEM Sonuçlarının Açıklanmama Nedeni

Polis Akademisi Başkanlığı 23. dönem POMEM başvuru sonuçları neden hala açıklanmadı? Sonuçlar neden gecikti? İşte POMEM sonuçlarının açıklanmama nedeni.

İşte 23. Dönem POMEM Sonuçlarının Açıklanmama Nedeni

23. dönem POMEM sonuçları haka açıklanmadı.

Polis Akademisi Başkanlığı 1-14 Ekim tarihleri arasında 23. dönem POMEM 10 bin polis alımı için başvuruları aldı. Başvuruların alınmasının ardından adaylar sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı. Polis Akademisi kaynakları 5 Kasım tarihinden itibaren spor mülakatlarının yapılacağını belirtmişti.

Ancak POMEM sonuçları hala açıklanmadı. 

SONUÇLAR ERTELENDİ Mİ?

POMEM sonuçlarının açıklanması kısa bir süreliğine ertelendi. Sonuç açıklama ve spor mülakatlarının ne zaman yapılacağı belli değil. Sonuçlar açıklandığı anda Kamubulteni.com 'da olacak. Bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

SONUÇLAR NEDEN GECİKTİ?

POMEM sonuçlarının gecikme nedeni olarak bekçilik sınavları öne çıkıyor. Normal şartlarda 7 Kasım günü açıklanması beklenen bekçilik yazılı sınavları Ekim'de açıklandı ve spor mülakatlarının hemen yapılması istendi ve spor mülakatları POMEM'lerde 30 Ekim 'den itibaren yapılmaya başlandı. 

Bekçilik mülakatları yapıldığı için POMEM sonuçları gecikti. Bekçilik mülakatları sona erir ermez POMEM sonuçları açıklanacak ve spor mülakatları başlayacak.

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞI ANDA VE YENİ POLİS ALIMI AÇIKLAMASI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara