İçişleri Bakanlığı 1200 Personel Alımı Sözlü Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İçişleri Bakanlığı 1200 sözleşmeli kamu personeli alımı sözlü mülakatları Nisan ayında yapıldı. Peki sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

İçişleri Bakanlığı 1200 Personel Alımı Sözlü Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İçişleri Bakanlığı personel alımı sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

İçişleri Bakanlığı 112 Acil Servis Çağrı Merkezi Müdürlükleri bünyesine 1200 kamu personeli alımı için geçtiğimiz Şubat ilan yayımlamıştı. İlana başvuruların yapılmasının ardından evrak teslimi ve sözlü mülakat aşamaları geride kaldı. Bu aşamaların sona ermesinin ardından mülakatlara giren adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. 

1200 KAMU PERSONELİ ALINACAK

İçişleri Bakanlığı bünyesinda çalıştırmak üzere mühendis, teknisyen, tekniker, Arşiv Uzmanı ve Şehir Plancısı ve büro memuru kadrolarına personel alımı yapılacak. 

MÜLAKATLAR NİSAN 'DA YAPILDI

1200 personel alımı içinsözlü mülakatlar Nisan ayında yapıldı. Nisan ayının üçüncü haftasında mülakatların sona ermesinin ardından sonuç açıklama sürecine girildi. 

Sözlü sınav 100 tam puan üzerinden değerlendirilir ve en az 70 puan alanlar başarılı sayılır. Sözlü sınavda, her üyenin vermiş olduğu puanın aritmetik ortalaması alınarak adayların sözlü sınav puanı tespit edilecektir.

Sözlü mülakat sonuçları açıklama tarihi belli değil. Geçtiğimiz yıl İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan alımda sonuçlar mülakatlardan 2 ay sonra açıklanmıştı. 

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN