Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu ! İç Denetçi alımı sınavı için başvurular başladı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından yapılan duyuruda İç Denetçi Aday Belirleme Sınavı için başvuruların başladığı belirtildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu ! İç Denetçi alımı sınavı için başvurular başladı.

ÖSYM tarafından yapılan duyuruda Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kuruluna personel alımı için gerçekleşecek sınav için başvuru tarihleri ve koşulları belirtildi. İç Denetçi Aday Belirleme Sınavı için başvurular 21 Kasım 2022 tarihinde başlıyor.

Sınav tarihi 24 Aralık

21 Kasım 2022 tarihinde yapılan duyuruda Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu İç Denetçi Aday Belirleme Sınavının 24 Aralık 2022 tarihinde uygulanacağı ve başvuru tarihlerinin 21 - 24 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacağı belirtildi.Sınav için başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını elektronik ortamda, ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak https://ais.osym.gov.tr adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması'ndan saat 10.00'dan itibaren yapabilecekleri belirtildi.Adaylar için sınava ilişkin ayrıntılı bilgi 2022-İç Denetçi Kılavuzu'nda yer almaktadır.

 2022-İç Denetçi: Kılavuz ve Başvuru Bilgileri için TIKLAYINIZ