Hava Kuvvetleri Sözleşmeli Er Alımında Yeni Süreç Başladı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az ilkokul mezunu adaylar arasından askerlik şartsız sözleşmeli er alımı için ikinci grup mülakatlarının başladığına yer verildi.

Hava Kuvvetleri Sözleşmeli Er Alımında Yeni Süreç Başladı

Hava Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımında ilk süreç sona erdi.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı 2019 yılı askerlik şartsız ve en az ilkokul mezunu sözleşmeli er alımında ilk grup mülakat aşamaları önceki gün bitti. 16 Ekim tarihinde başlayan ve 23 Ekim 2019 Çarşamba gününe kadar sözleşmeli er alımı seçim aşamlaarında elenen isim sayısının çok olduğu bildirildi. 

En çok elemelerin spor aşamasında olduğu bildirilirken adayların sözlü mülakat sonrası sağlık raporu almaları için hastaneye sevk edildiği bildirildi. 

İKİNCİ GRUP AŞAMASI BAŞLADI

Hava Sözleşmeli er alımında ilk aşamanın önceki gün tamamlanmasının ardındna ikinci grup adaylar bugündne itibaren seçim aşamalarına alındı. 15 Kasım 2019 gününe kadar seçim aşamaları devam edecek. 

Seçim aşaması faaliyetlerine çağrılan adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı (Cebeci/ANKARA) adresinde hazır bulunacaklardır.

Seçim aşamaları şu şekilde;

a. Evrak Kabul

b. Fiziki Değerlendirme(boy ve kilo oranlarının kontrolü)

c. Fiziki Yeterlilik Testi

ç. Mülakat

d. Sağlık raporu ve güvenlik soruşturması işlemleri aşamalarından oluşmaktadır.

Başvuru sonucunuzu görmek için tıklayın

Mülakata girecekler bu sayfada >> TIKLA KATIL

SONUÇLARDAN VE YENİ ALIMDAN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN