GSB KYK 500 Yurt Yönetim Memuru Başvuru Sonuçları Açıklandı: İşte KPSS Taban Puanları Tablosu

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2021 yılı yurt yönetim memuru alımı başvuru sonuçları açıklandı. Açıklanan başvuru sonuçlarında adaylar büyük şok yaşadı.

GSB KYK 500 Yurt Yönetim Memuru Başvuru Sonuçları Açıklandı: İşte KPSS Taban Puanları Tablosu

GSB Yurt Yönetim memuru başvuru sonuçları açıklandı. İşte taban puanları.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2021 yılı kadın erkek 500 yurt yönetim personeli alımı başvuru sonuçlarını açıkladı. Açıklanan sonuçlara baktığımızda KPSS taban puanlaırnın çok yüksek kapattığı görüldü.

60 KPSS İLE BAŞVURU OLDU AMA...

GSB memur alımına başvurular lisans 60 KPSS ile oldu ama açıklanan taban puanlara baktığımızda erkekler için en düşük Kastamonu 82.89 KPSS ile, kadınlar için ise en düşük KPSS Ardahan 84.53 ile oldu. İşte erkek ve kadınlar için KPSS taban puanları:

SONUÇLAR

Bakanlığımız taşra teşkilatı yurt müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere, 2020 yılı KPSS B grubu KPSSP3 puanı esas alınarak cinsiyete göre her bir pozisyon için 04 – 20 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılan “Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli Alımı” başvurularına ilişkin sonuçlar sonuc.gsb.gov.tr internet adresinde ilan edilmiştir. Sınava başvuru yapan adaylar başvuru sonuçlarını (sözlü sınava girmeye hak kazanıp/kazanamadıklarını) sonuc.gsb.gov.tr adresinden öğrenebileceklerdir.

Sözlü sınav yeri ve tarihlerine ilişkin duyuru, Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğü internet sayfasında ayrıca yayımlanacaktır.

İlgililere ilanen duyurulur.

sonuc.gsb.gov.tr