GSB İşçi Alımı Kura Çekimi Sonucunun Neden Geciktiği Belli Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı kadrolu işçi alımı için açıklama az önce geldi ve sonuçların neden geciktiği belli oldu.

GSB İşçi Alımı Kura Çekimi Sonucunun Neden Geciktiği Belli Oldu

GSB kura sonuçlarının neden geciktiği belli oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı kadrolu 3 bin 423 işçi alımı için kuralar önceki gün çekildi. Kura çekiminin adından başvuru yapan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı.

SPOR BAKANLIĞI 'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Bakanlığımızca istihdam edilecek sürekli işçi alımına dair noter kura sonuçları konusunda herhangi bir duyuru bulunmamaktadır. İlerleyen günlerde noter kura sonuçları kurumumuza iletildiği tarihte bu sayfada ilan edilecektir."

KURA SONUÇLARI NEDEN GECİKTİ?

Sağlık Bakanlığı ile MEB 'in daha önce yaptığı işçi alımlarında sonuçlar , kura çekimi ile aynı gün açıklandı. Ancak Spor Bakanlığı kura çekimi dün açıklanmadı. Bu da kafaları karıştırdı.

Ancak bilindiği üzere Sağlık Bakanlığı ile MEB, kura çekimini Ankara 'da yaptı. Spor Bakanlığı ise kadrolu alım için kura çekimini tüm illerde ayrı şekilde yapıldı. Tüm illerde kura çekimi gerçekleşti ve sözlü mülakata girecek adaylar belirlendi. Ancak belirlenen bu isimler bugün Spor Bakanlığı 'na gönderilecek. İl Müdürlüklerinden Spor Bakanlığına listelerin gelmesinin ardından Bakanlık sonuçları açıklayacak.

Sonuçların bugün akşam saatlerinde ya da yarın açıklanması bekleniyor  Sonuçlar geldiği anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN