Gençlik ve Spor Bakanlığı Sürekli İşçi Alımı Sonuçları Açıklandı Sonuçlar İçin Tıklayın

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından alımı yapılacak 2022 yılı sürekli işçi alımı sözlü sınav sonuçları açıklandı. Sonuç sorgulama ekranı haberimizde.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Sürekli İşçi Alımı Sonuçları Açıklandı Sonuçlar İçin Tıklayın

Bakanlığın taşra teşkilatında güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi meslek kolunda istihdam edilmek üzere 03 - 07 Ekim 2022 tarihleri arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri Sınav Kurullarınca gerçekleştirilen 2022 Yılı Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınavına katılan adaylar sözlü sınav sonuçlarını “basvuru.gsb.gov.tr” adresinden öğrenebileceklerdir.

Asıl olarak yerleştirilmesi yapılan adayların, istenilen belgeleri 24-29 Kasım 2022 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde hak kazandıkları Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine teslim etmeleri gerekiyor.

Adaylardan İstenilen Belgeler

1- En az Ortaöğretim (lise ve dengi) öğrenim düzeyine sahip olduğunu gösterir diploma veya mezuniyet belgesi.

2- Son altı ay içerisinde çekilmiş iki adet biometrik fotoğraf.

3- Eski hükümlü statüsünde hak kazanan adaylar için; Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4’üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinde tanımlandığı şekilde eski hükümlü belgesi.

4- Engelli statüsünde hak kazanan adaylar için; Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 3’üncü maddesinin birinci fıkrasının (ı) bendinde tanımlandığı şekilde sağlık kurulu raporu.

5-Beyan formu

BEYAN FORMU İÇİN TIKLAYIN

SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /