Gençlik ve Spor Bakanlığı İşçi Alımı Mülakat Tarihleri Açıklandı (GSB Evrak Teslimi)

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2019 yılı sürekli işçi alımı evrak teslimi için son tarih ve sözlü mülakat tarihlerine yer verildi. İşte GSB işçi alımı mülakat tarihleri.

Gençlik ve Spor Bakanlığı İşçi Alımı Mülakat Tarihleri Açıklandı (GSB Evrak Teslimi)

Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı sözü mülakat tarihleri.

GSB tarafından yayımlanan duyuruda , en az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılmakta olan personel alımında son evrak teslimi, sözlü mülakat tarihleri ile ilgili sürece yer verildi. 

İşte GSB 'den yapılan açıklama

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI TÜRKİYE İŞ KURUMU (İŞKUR) ARACILIĞIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI VE SÖZLÜ SINAV DUYURUSU

12.04.2019

4857 sayılı İş Kanunu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde, Bakanlığımız taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 11-15 Şubat 2019 tarihleri arasında 3243 işçi alımı için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla ilana çıkılmış ve KPSS puan şartı aranmayacağı ilanda belirtilen meslek kolları için 27 Şubat 2019 tarihinde noter huzurunda kura çekimi yapılmıştır. Kura çekimi sonucu, sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar asıl ve yedek olarak belirlenmiştir.
Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların tespiti ve sözlü sınav ile ilgili iş ve işlemler aşağıda yer alan takvime göre gerçekleştirilecektir.

Bu ilan tebliğ niteliğinde olup kişilere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İlgililere ilanen duyurulur.
 

SÜREKLİ İŞÇİ ALIMINA İLİŞKİN SÜREÇ VE SÖZLÜ SINAV TAKVİMİ

19 Nisan 2019

-          İl Müdürlüklerince belge teslimi için çağırılan yedek adayların son evrak teslim tarihi

30 Nisan 2019

-          Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların İl Müdürlüklerinin internet sitelerinde ve duyuru panolarında yayımlanması

06 - 17 Mayıs 2019

-          Sözlü sınavların gerçekleştirilmesi

Kamu ilanlarından, memur alımlarından bildirimle haberdar olmak için kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.