Gebze Adliyesi Personel Alımı Başvuru Sonuçlarını Açıkladı

Gebze Adliyesi tarafından bir açıklama yapıldı ve en az lise mezunları arasından yapılan personel alımının sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

Gebze Adliyesi Personel Alımı Başvuru Sonuçlarını Açıkladı

Bir adliye daha sonuçları açıkladı.

Gebze Adliyesi tarafından bir açıklama yapıldı ve personel alımı başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verildi. KPSS 70 şartı ile yapılan personel alımında sonuçlarda dikkat çeken durumlar yaşandı.

20 koruma ve güvenlik görevlisi aımına sadece 21 kişinin başvuru yaptığı görüldü. Diğer kadrolar için ise liste ve sonuç açıklama duyurusu şu şekilde:

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün 23.02.2021 tarihinde resmi web adresinde duyurulan, Gebze Adliyesi için 30 sözleşmeli zabıt katibi, 2 sözleşmeli mübaşir, 20 sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi, 1 sözleşmeli aşçı ile Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün 23.02.2021 tarihinde resmi web sitesinde duyurulan, Gebze Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda istihdam edilmek üzere 1 sözleşmeli teknisyen(sıhhi tesisat) alımı için sınav izni verilmiştir.
        Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi Boy-Kilo Ölçümü; Gebze Adliyesi'nde 12.04.2021 tarihinde saat 09:00'dan itibaren yapılacak olup, boy-kilo ölçümüne katılmaya hak kazanan adayların, Gebze Adliyesi E/Blok 3.kat Adalet Komisyonu Başkanlığı'nda nüfus cüzdanlarıyla birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.(Boy- kilo ölçümünde başarılı sayılarak mülakata girmeye hak kazanan adaylara ilişkin liste, Gebze Adliyesi'nin resmi web sitesinde ilan edilecektir. Mülakata kalmaya hak kazanan adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.)    
        Sözleşmeli Zabıt Katipliği Klavye Uygulama Sınavı; Gebze Adliyesi'nde  26.04.2021 tarihinde saat 09:00'dan itibaren yapılacak olup, uygulama sınavına girmeye hak kazanan adayların, Gebze Adliyesi'nde nüfus cüzdanlarıyla birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınavda adaylara yazdırılacak metinler, uygulama sınav tarihinden en az bir hafta önce Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde ilan edilerek, yazılı metinler arasından sınav sırasında her bir grup için Komisyon tarafından kur'a yöntemiyle belirlenmek suretiyle bilgisayar ekranlarında görüntülenecektir. (Klavye uygulama sınavında başarılı sayılarak mülakata girmeye hak kazanan adaylara ilişkin liste, Gebze Adliyesi'nin resmi web sitesinde ilan edilecek olup, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.)    
        Sözleşmeli Mübaşir, Sözleşmeli Aşçı ile Sözleşmeli Teknisyen Mülakat Sınavı;  Gebze Adliyesi'nde 20.05.2021 tarihinde saat 09:00'dan itibaren yapılacak olup, mülakata girmeye hak kazanan adayların belirtilen gün ve saatte nüfus cüzdanlarıyla birlikte Gebze Adliyesi E/Blok 3.kat Adalet Komisyonu Başkanlığı'nda hazır bulunmaları gerekmektedir.
        DÜNYA VE ÜLKE GENELİNDE YAŞANAN COVID-19 SALGINI KAPSAMINDA ALINAN ÖNLEMLER NOKTASINDA, UYGULAMA  SINAVI VE MÜLAKATA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLARIN YUKARIDA BELİRTİLEN TARİH VE SAATTE GEBZE ADLİYESİ'NDE HAZIR BULUNMALARI, SOSYAL MESAFE KURALLARI İLE MASKE VE HİJYEN KURALLARINA  RİAYET ETMELERİ İLE AYRICA ADLİYE GİRİŞLERİNDE HES KODU SORGULAMA UYGULAMASI YAPILDIĞINDAN, SINAVA GİRECEK ADAYLARIN MAĞDURİYET YAŞAMAMASI ADINA HES KODU ALARAK SINAV MAHALLİNDE BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR. 02/04/2021

        BU İLAN TEBLİĞ NİTELİĞİNDE OLUP, ADAYLARA AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.

Listeler şu şekilde:

  1. Sözleşmeli Zabıt Katibi Aday Tespit Listesi
  2. Sözleşmeli Mübaşir Aday Tespit Listesi
  3. Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi Aday Tespit Listesi
  4. Sözleşmeli Aşçı Aday Tespit Listesi
  5. C.İ.K. Sözleşmeli Teknisyen (Sıhhi Tesisat) Aday Tespit Listesi

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA