Fizik Kimya Biyoloji 2020 YKS Konuları Açıklandı (Fen Bilimleri TYT AYT Soru Çıkacak Üniteler)

2020 yılı TYT ve AYT konuları hakkında Milli Eğitim Bakanlığı 'ndan beklenen açıklama geldi. Yapılan açıklamada 2020 yılı TYT ve AYT Fizik Kimya Biyoloji testlerinde soru sorulacak ünitelere ve konulara yer verildi. İşte TKS Kimya Fizik ve Biyoloji konuları.

Fizik Kimya Biyoloji 2020 YKS Konuları Açıklandı (Fen Bilimleri TYT AYT Soru Çıkacak Üniteler)

2020 TYT ve AYT Fizik - Kimya - Biyoloji ders konuları üniteleri.

Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı ve 2020 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı 'nda çıkacak soruların konularında bazı düzenlemeler yapıldığı bildirildi. 

Koronavirüs nedeniyle okullar erken kapandı ve YKS 'de , sadece 12 'nci sınıflarla yüz yüze işlenen konulara kadar soru çıkacağı , YKS 'ye girecek öğrencilerin bu konulardan mesul olacağı bildirildi. 

Bu açıklama sonrası beklenen karar geldi ve 2020 yılı YKS konuları adayların erişimine açıldı. MEB TTK resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2020 Yılında ÖSYM Başkanlığı Tarafından Gerçekleştirilecek TYT-AYT ve YDT Sınavlarında Derslere Göre Sorulacak Sorulara Ait Konu, Kazanım ve Açıklamalar"ın, 12. sınıf derslerine ait bölümü güncellendi. 9, 10 ve 11. sınıflarda herhangi bir güncelleme yapılmadı. 12. sınıf derslerine ait konu, kazanım ve açıklamaların güncellendiği bütünleşik dosyaya ulaşmak için  tıklayın

FİZİK KONULARI

KİMYA KONULARI

BİYOLOJİ KONULARI

Tüm konular için  tıklayın