EGM 90 Hizmetli, MSB 134 Memur Alımı Sonuçları Bekleniyor

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne 90 hizmetli ve MSB bünyesine 13 kamu personeli alımının sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak?

EGM 90 Hizmetli, MSB 134 Memur Alımı Sonuçları Bekleniyor

EGM ve MSB memur alımı sonuçları bekleniyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine 90 hizmetli, Milli Savunma Bakanlığı bünyesine ise 134 memur alımı için başvurular geçen aylarda alındı. Başvuruların sona ermesi sonrası sonuçlar için bekleyiş başladı.

EGM HİZMETLİ ALIMI

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine 70 KPSS puanı ile hizmetli memuru alımı yapılacağı açıklanmış ve binlerce kişi ilana başvuru yapmıştı. Başvuru yapan adaylar , sonuçları beklemeye başladı. Başvurunun üzerinden 1 aydan fazla zaman geçti. Ama sonuçlar hala açıklanmadı. Farklı illere yapılan alımda illere göre kadro dağılımı şu şekildeydi:

Sonuçların açıklanacağı tarih hala belli değil. Sonuç açıklandığında bildirimle haberdar olmak için kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

MSB 134 MEMUR ALIMI SONUÇLARI

Milli Savunma Bakanlığı 134 memur alımı başvuru sonuçları da 1 aydan fazladır bekleniyor. Milli Savunma Bakanlığı, Harita Genel Müdürlüğü, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Milli Savunma Üniversitesi ile Genelkurmay Başkanlığı'na yapılacak alımda başvurular Ocak ayının sonunda bitti. 

Sonuçlar geçen sene 2-3 ay sonra açıklanmıştı. Bu seneki alımın sonuçlarının Mart ayı içinde açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN