DSİ 500 İşçi Alımı Nihai Liste ve Kura Çekimi Tarihi

DSİ 500 işçi alımında başvurular sona erdi ve kura çekimi için geri sayım başladı. Peki kura çekimi ne zaman yapılacak? Nihai liste ne zaman yayımlanacak? İşte detaylar.

DSİ 500 İşçi Alımı Nihai Liste ve Kura Çekimi Tarihi

DSİ işçi alımı sonuçları ve kura tarihi.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 500 işçi alımı başvuruları alındı. Başvuruların sona ermesinin ardından ilana başvuru yapan binlerce kişi, nihai listenin ne zaman yayımlanacağını , işçi alımı için kuranın ne zaman çekileceğini araştırmaya başladı. Bizde kamubulteni.com olarak bu haberimizde DSİ işçi alımı kura sonuçlarına ilişkin detaylara yer verdik.

500 İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

Geçtiğimiz hafta yayımlanan ve 11 Kasım 2019 tarihine kadar başvurusu alınan ilanda , farklı kadrolarda istihdam etmek üzere 500 işçi alımı yaplacağına yer verildi. En az ilkokul mezunu adaylar arasından KPSS şartı olmadan yapılan işçi alımında mülakatlara girecek adaylar kura ile belirlenecek.

NİHAİ LİSTE NE DEMEK? NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

İşçi alımında nihai liste , başvuru yaptığınız şehre ve kadroya müracaat eden adayların hepsini göstermektedir. O listeye giren adaylar kuraya katılacak ve kura ile sözlü mülakat ile diğer aşamalara girecek adaylar belirlenecek.

Nihai listeye bakmak için https://esube.iskur.gov.tr/ linkine tıklayın. Daha sonra giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra iş başvuruların kısmına tıklayın. Daha sonraki ekranda başvuru yaptığınız ilanlar gelecek. Burada DSİ ilanına tıklayın. İlan numarasının üzerine tıkladığınızda başvuru yaptığınız ekran karşınıza çıkacak. Bu ekranda en alta inin ve Nihai Liste linkini göreceksiniz. 

KURA TARİHİ

DSİ işçi alımı için kura 19 Kasım 2019 günü yapılacak. Kura çekimi sonuçları kamubulteni.com 'da olacak. Bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN