Diyarbakır Belediyesi Memur Alımı Sonuçları Ne Zaman, Kaç Katı Aday Çağrılacak, KPSS Taban Puanı Ne Olacak?

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kadrolu kamu personeli alımı başvurusu için son saatlere girildi. Peki her kadro için kaç katı aday çağrılacak? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS puanı kaça kadar düşer? İşte memur alımı hakkında son bilgiler.

Diyarbakır Belediyesi Memur Alımı Sonuçları Ne Zaman, Kaç Katı Aday Çağrılacak, KPSS Taban Puanı Ne Olacak?

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kadrolu memur alımı başvurusu bugün sona eriyor.

Belediye Başkanlığı tarafından geçtiğimiz Şubat ayı sonunda yayımlanan ilanda , en az lise mezunu adaylar arasından KPSS 60 puan şartı ile kadrolu memur alımı yapılacağına yer verildi. Farklı kadrolara yapılan memur alımı için başvurularda sona gelinmesi ile birlikte memur adayları, sonuçların ne zaman açıklanacağını, her kadro için KPSS taban puanın kaça kadar düşeceğini araştırmaya başladı.

BAŞVURU

İlana başvurular şahsen ve posta yolu ile yapılmaktadır. Başvuruda son gün olduğu için bugün gönderilecek postalar kabul edilmeyecektir. Müracaatlar bugün mesai aati bitimine kadar belediyeye yapılacak.

BAŞVURU SONUÇLARI

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı memur alımı başvuru sonuçları hakkında, belediyeden yapılan açıklamada başvuru sonuçlarının 7 ile 10 Mart tarihleri arasında açıklanacağına yer verildi.

5 KATI ADAY ÇAĞRILACAK

T.C. Kimlik numarası ile ÖSYM kayıtlarının uyumunu kontrol etmek suretiyle adaylar, KPSS puanlarına göre sıralanarak, en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının beş katı oranında aday sözlü sınava çağrılacaktır.

KPSS TABAN PUANI

Memur alımına başvurular rekor düzeyde oldu. İşsizlik rakamlarının son günlerde gittikçe artması nedeniyle 4 Mart günü sabah saatlerinde 29 bin başvuru olduğu bildirildi. 

Aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroyu ve KPSS puanınızı yazın ve diğer adaylarla KPSS taban puanı hakkında bilgi alış verişi yapın.

Memur alımı sonuçları açıklandığı anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN