Diyarbakır Belediyesi Memur Alımı Açıklamayı Unuttu

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı 387 zabıta, itfaiye eri ve memur alımı sonuçları hala açıklanmadı.

Diyarbakır Belediyesi Memur Alımı Açıklamayı Unuttu

Diyarbakır Belediyesi memur alımı sonuçlarını açıklamayı unuttu mu?

657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliği, Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre farklı kadrolara 387 memur alımı için ilan yayımlayan ve başvuruları 6 Mart tarihine kadar alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bu alıma dair sonuçları hala açıklamadı.

ADAYLAR TEPKİLİ

25 bin civarında aday, Belediye bünyesinde memur olmak için başvuru yaptı. Alımın en az lise düzeyinden yapılması ve KPSS puan şartının 60 olması rekor sayıda başvuru olmasını beraberinde getirdi. 

Başvurular 6 Mart günü tamamlandı ama 21 gün geçmesine rağmen belediye hala sonuçları açıklamadı. 10 Mart tarihine kadar açıklanacağı ilan metninde belirtilen sonuçların hala açıklanmaması tepki çekiyor.

İPTAL İDDİALARI

Sonuçların gecikmesi , beraberinde bazı iddiaları da getirdi. Sosyal medyada bazı felaket tellalları ilanın iptal edildiğini iddia etti. Ancak bu konuda bir açıklama gelmedi. Alım iptal edilmedi.

SONUÇLAR AÇIKLANMALI

Belediyenin gündemi, seçime kısa süre kaldığı için oldukça yoğun. Ancak bunun sonuçlara etki etmemesi gerekiyor. Belediyenin sonuçları açıklaması gerekiyor.

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİİRMLE HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN