Diyanet Mülakat Sonuçları Açıklandı. Sonuç Ekranı

Diyanet İşleri Başkanlığı 7 bin 800 personel alacağını duyurdu. Kur'an kursu öğreticisi, imam hatip ve müezzin kayyım pozisyonları için başvuru yapan adayların mülakat sonuçları açıklandı. Peki Diyanet personel alımı tercihleri ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?

Diyanet Mülakat Sonuçları Açıklandı. Sonuç Ekranı

Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli Kur'an kursu öğreticisi, imam hatip ve müezzin kayyım kadrolarına 7 bin 800 personel alınacağını duyurmuştu. Resmi internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 1500 Kur'an kursu öğreticisi, 5 bin 600 imam hatip ve 700 müezzin kayyım olmak üzere 7 bin 800 sözleşmeli personel alınacak. Başkanlık taşra teşkilatında istihdam edilecek personelin mülakat sonuçları ile tercih sistemini erişime açtı.

Personel alım tercihleri ne zaman

Diyanet 7 bin 800 personel tercihleri için duyuru yayınlandı. Yazılı ve mülakat aşamaları tamamlanan sözleşmeli personel alımına dair sınav sonuçları açıklanarak atama tercih sistemi erişime açıldı. Buna göre sözlü sınav sonucuna göre tercih yapmaya hak kazanan adaylar, tercih işlemlerini 31 Ocak 2022 tarihinden 07 Şubat 2022 saat 23:55'e kadar yapabilecek.

Mülakat Sonuçları İçin: TIKLAYIN