CTE ve Adalet Bakanlığı 11 Bin 484 Personel Alımı Başvuru Süresi Uzatılacak mı? (İKM, Katip, Mübaşir İş Başvurusu Ek Süre Var mı?)

Adalet Bakanlığı ile CTE bünyesine 11 bin 484 personel alımı başvurusu sona erdi. Peki ek başvuru süresi verilecek mi? Başvuru süresi uzatılacak mı? İşte son bilgiler.

CTE ve Adalet Bakanlığı 11 Bin 484 Personel Alımı Başvuru Süresi Uzatılacak mı? (İKM, Katip, Mübaşir İş Başvurusu Ek Süre Var mı?)

Adalet Bakanlığı CTE iş başvurusu süresi uzatılacak mı?

Adalet Bakanlığı ile CTE bünyesine en az lise mezunları arasından 11 bin 484 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Geçen haftalarda başlayan başvurular sona erdi. 12 Mart saat 23.59 itibarıyla başvurusu sona eren kamu ilanına elli binden fazla kişi başvuru yaptı. 

ancak başvurusunu yapamayan da binlerce kişi var. Sistemde zaman zaman yaşanan sorunlar, belge yüklenmemesi, eksik belgeler, belgelerin çıktısının alınmaması gibi sorunlar nedeniyle başvurusunu yapamayan adaylar, iş başvurusu için süre uzatımı olup olmayacağını araştırmaya başladı. 

İlana başvurular 12 Mart 2021 saat 23.59'da sona erdi ve süre uzatımı hakkında Adalet Bakanlığı ile CTE'den henüz bir duyuru gelmedi. 

E DEVLET'TE KALDIRILDI

E Devlet kapısı Adalet Bakanlığı İş Başvurusu sayfasına baktığımızda ilanların kaldırıldığı görüldü. Başvuru süresi uzatılmadı. Sizce uzatılmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz. 

ek başvuru açıklaması gelmesi durumunda takipçilerimizle paylaşacağız. Bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN