Çaykur, İşçi Alımı Kura Tarihini Açıkladı

İŞKUR üzerinden yayımlanan 500 işçi alımı duyurusu yayımlanmış ve başvurular alındı. Başvuru sonrası kura tarihi açıklaması geldi.

Çaykur, İşçi Alımı Kura Tarihini Açıkladı

Çaykur işçi alımı kura tarihi.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve 500 işçi alımı kura çekimi tarihi hakkında detaylara yer verildi. 

KPSS'SİZ VE 60 KPSS İLE

Çay işçisi kadrosuna alımlar KPSS'siz yapılırken Çay Eksperi kadrosuna ise 60 KPSS ile alım yapılıyor.

KURA TARİHİ AÇIKLANDI

Çaykur tarafından kura tarihi ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

"Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde işe alınacak geçici beden işçileri, 12 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 10.00 da Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonunda İŞKUR nihai listeleri esas alınarak noter huzurunda yapılacak olan kura çekimiyle belirlenecektir. İşe girmeye hak kazanan işçiler talep ettikleri işyerine 2021 yılı yaş çay kampanyası açılışından itibaren işe başlatılacak, işe başlamayan veya istenen belgeleri ibraz edemeyenlerin yerine yine noter kura sıralamasında belirlenen yedek listedeki sıralamaya göre işyerine tahsis edilen sayı kadar  işçinin işe başlaması sağlanacaktır. İşe başlatılan işçilerin tescil işlemleri işyerinin bağlı bulunduğu İş Kur İl Müdürlüğünce yapılacaktır

    Teşekkülümüzün Kamu Kuruluşu olması nedeniyle işe alacağı işçileri İş Kurumu İl Müdürlüklerinden almasında yasal zorunluluk bulunduğundan gerek Genel Müdürlüğümüze ve gerekse Fabrikalarımıza verilen iş başvuru dilekçeleri geçerli değildir.
    Bir işçi adayı ikametinin bulunduğu İle bağlı bir fabrikaya başvuruda bulunacak, birden çok fabrikaya başvurdukları tespit edilenler veya ikamet ettiği İl dışındaki bir işyerimize başvuruda bulunanların işlemlerinin tümü iptal edilecek ve işe giriş kurasına alınmayacak, kurada işe girmeyi hak etse bile ilgili işçi adayı ile sözleşme yapılmayacaktır. "

KURA ÇEKİMİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA