Bekçi Alımı Başvurusu Sonrası Evrak Teslimi, Yazılı, Spor ve Sözlü Sınav Ne Zaman?

8 bin 167 bekçi alımı için başvurular başladı. Peki başvuru yaptıktan sonra ne olacak? Evrak teslimi, ön sağlık aşaması ve yazılı ve sözlü sınav ne zaman yapılacak? İşte detaylar.

Bekçi Alımı Başvurusu Sonrası Evrak Teslimi, Yazılı, Spor ve Sözlü Sınav Ne Zaman?

2019 bekçi alımı ön başvurusu sonrası ne olacak?

8 bin 167 bekçi alımı için başvurular önceki gün başladı. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada en az lise mezunu adaylar arasından Türkiye genelinde ve Ankara ile İstanbul 'da bazı köylerde istihdam etmek üzere bekçi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS 'siz yapılan bekçi alımında ön başvurusunu yapan adayların en çok merak ettiği konu, ön başvurudan sonra ne olacağı.

ÖN BAŞVURU

18 Mart 2019 günü başlayan başvurular için adaylar önce Halk Bankasına 130 TL olan başvuru ücretini yatıracak. Başvuru ücretinin yatırılmasının ardından adaylar Polis Akademisi üzerinden başvurusunu yapacak.

ÖN BAŞVURUDAN SONRA NE OLACAK?

Ön başvurusunu yapan adaylar, başvuru evrakları teslim tarihleri için Polis Akademisi Başkanlığı 'ndan gelecek duyuruyu bekleyecek. Polis Akademisi, başvurusu kabul edilen adaylar için duyuru yayımlayacak ve başvuru evraklarının teslim tarihini duyuracak.

Bu tarihler hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Açıklama gelir gelmez kamubulteni.com 'da olacak. Haberdar olmak için TIKLAYIN

EVRAKLAR

İlana başvuru yaptıktan sonra Polis Akademisi duyuru yayımlayacak ve başvuruyu yapan adaylara tarih verecek. İlerki tarihlerde yapılacak açıklamada adayların aşağıdaki evrakları teslim etmesi istenecek.

Ön sağlık, yazılı sınav, spor mülakatı ve sözlü mülakat aşamaları ise şu şekilde;

BEKÇİ ALIMI SÜRECİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN