AUZEF Online Vize Sınavı Başladı-İşte Sınav Giriş Sistemi

İstanbul Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda online vize sınavlarının başladığına yer verildi. İşte online vize sınav ekranı .

AUZEF Online Vize Sınavı Başladı-İşte Sınav Giriş Sistemi

AUZEF sınavları başladı.

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Açıklamada 2019-2020 eğitim öğretim yılı 2. dönem vize sınavlarının internet üzerindne başladığına yer verildi. 

Üniversiteden yayımlanan duyuru şu şekilde:

"Değerli Öğrencilerimiz,

Bahar Dönemi Ara Sınavlar için sınav sistemi 1 Haziran 2020 saat 06:00 aktif olacaktır. Çevrimiçi (online) sınavlarınıza cep telefonlarınızdan giriş yapmak yerine bilgisayarlarınızdan giriş yapmayı tercih etmeniz ve toplamda 14 günlük sınav tamamlama süresi bulunduğundan dolayı sınavlarınızı zamana yaymanız akademik başarınızın yükseltilmesi açısından önem arz etmektedir.

Öğrencilerimizden, çevrimiçi (online) sınavların başladığı ilk gün ilk saatlerde ve son günlerde sınav sisteminde yoğunluk olabileceğini göz önünde bulundurmalarını, sınavlarına girmek için diğer zaman dilimlerini tercih etmelerini önemle rica ediyoruz."

SINAV EKRANI AÇILDI

AUZEF öğrencilerini ilgilendiren yeni açıklamada ise sınav ekranının açıldığına yer verildi. Öğrenciler http://auzef.istanbul.edu.tr/giris.html adresi üzerinden sınava girebilecekler.