Anadolu Üniversitesi'nden Açıköğretim Fakültesi Sınavlarına İlişkin Açıklama Geldi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Ara sınav ile ilgili yeni açıklama yayımladı.

Anadolu Üniversitesi'nden Açıköğretim Fakültesi Sınavlarına İlişkin Açıklama Geldi

Koronavirüs pandemisi nedeniyle yaşanılan belirsizliğe dikkat çekilen açıklamada, tüm olasılıkların göz önüne alınarak gerekli açıklamanın kısa sürede yapılacağı, resmi sayfalar ve resmi sosyal medya hesaplarından gelişmelerin takip edilebileceği kaydedildi. Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle yaşadığımız bu belirsiz ve zor süreçte, Açıköğretim Sistemindeki yaklaşan sınavlar ile ilgili tüm olasılıkları değerlendirmektedir. Tüm olasılıklar değerlendirilerek en kısa içinde gerekli olan açıklama yapılacaktır.

Konu ile ilgili olarak www.anadolu.edu.tr/acikogretim ve Üniversitemizin doğrulanmış resmi sosyal medya hesapları ile Açıköğretim Sistemimizin doğrulanmış resmi sosyal medya hesaplarından süreci güncel olarak takip etmeniz gerekmektedir.

Ayrıca www.anadolu.edu.tr ve Üniversitemizin doğrulanmış resmi sosyal medya hesapları ile Açıköğretim Sistemimizin doğrulanmış resmi sosyal medya hesaplarımızın dışında yapılan açıklamaları lütfen dikkate almayınız.

İlgi ve alakanız için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.