Anadolu Üniversitesi AÖF Online Sınav Ekranı Açıldı (İnternetten Sınav Nasıl Olacak?)

Son dakika haberi: Anadolu Üniversitesi 'nden bir son dakika açıklaması yapıldı. Açıklamada online sınav başvuru ekranının açıldığına yer verildi. İşte vize sınav ekranı , sınavların yapılma şekli ve son tarih.

Anadolu Üniversitesi AÖF Online Sınav Ekranı Açıldı (İnternetten Sınav Nasıl Olacak?)

Son dakika : Beklenen AÖF duyurusu geldi.

Anadolu Üniversitesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 2019-2020 eğitim yılı bahar dönemi ara sınavlarının internet üzerinden başladığına yer verildi. Anadolu Üniversitesi AÖF resmi internet adresi üzerinden yayımlanan duyuruda sınavların bugün başladığı  ve 7 Mayıs 2020 tarihine kadar devam edeceğine yer verildi. 

SINAV TARİHLERİ

Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi vize sınavları bugün başladı ve 7 Mayıs 2020 saat 23.59 'a kadar devam edecek.

SINAV NASIL OLACAK?

Anadolu üniversitesi'nden sınavlarla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

"Bu 20 günlük süreçte, sorumlu olduğunuz ders ya da derslerinize ait sınavlarınızı, istediğiniz gün ve saatte sisteme giriş yaparak gerçekleştirebilirsiniz. Ancak belirtilen tarihin son günlerine kalmanızın, bağlantı problemlerine yol açabileceğini de göz önünde bulundurmanızı rica ederiz

www.anadolu.edu.tr adresinden yönlendirme linki ile sınav sayfasına geçiş yaptıktan sonra, T.C. kimlik numarası ya da @anadolu.edu.tr uzantılı e-posta adresi ve şifrenizle sisteme giriş yapabilirsiniz. Burada, sorumlusu olduğunuz dersleri görüntüleyebileceksiniz.

Daha önceki sınavlarınızda olduğu gibi her bir ders 20 sorudan oluşacak ve her bir dersi cevaplamanız için süreniz 30 dakika olacaktır

Sınav başladığında ekranda yalnızca bir soru görülecektir. Soruyu cevaplandırarak ya da boş bırakarak bir sonraki soruya ilerleyebileceksiniz. Sorular arasında ileri ya da geri gidilme imkânı olmadığı için işaretleme yapmadan geçtiğiniz soru boş bırakılmış olarak kabul edilecektir.

Tüm sorularla ilgili işaretlemelerinizi yaptığınızda ya da size verilen 30 dakikalık süre dolduğunda “BU DERSİN SINAVI BİTMİŞTİR” uyarısını göreceksiniz. Bu uyarıyı gördüğünüzde sınavınız tamamlanmış olacaktır.

18 Nisan’dan itibaren, sınavınızı tamamlayamadan oturumunuz herhangi bir nedenle (elektrik kesintisi, internet bağlantı sorunu vb.) sonlanırsa, son gün olan 7 Mayıs’a kadar sınavınıza kaldığınız yerden devam ederek sınavınızı tamamlayabileceksiniz.

Ancak 7 Mayıs’a kadar sınavlarınızı tamamlayamama durumunuzda sınav sistemi erişiminize kapanacak ve cevaplandırmadığınız sorular boş bırakılmış kabul edilecektir

Sınav sorularının kişiye özel olması nedeniyle sınav ortamında yalnız bulunmanız ve soruları herhangi bir öğrenme kaynağı olmadan ya da kimseden destek almadan bireysel olarak cevaplamakla yükümlüsünüz.

Herhangi bir etik ihlalde bulunduğu tespit edilen öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır.

SINAV EKRANI AÇILDI

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi resmi internet adresi üzerinden yayımlanan duyuru şu şekilde:

"Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2019-2020 Bahar Dönemi Ara Sınavları 18 Nisan 09:00 - 7 Mayıs 23:59 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Çevrimiçi Sınav Sistemine gitmek için Sınava Giriş butonuna tıklayınız."

AÖF vize sınavına katılmak için TIKLAYIN

Linke tıkladıktan sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak.

Bu ekranda GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN yazan kısma tıklayın. Sonraki adımları izleyerek vize sınavına katılın.

AÖF SINAV SÜRECİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

AUZEF ve ATA AÖF sınav tarihleri için TIKLAYIN