Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 1000 İşçi Alımı Kura Çekimi-Sonuç Tarihi ve Nihai Liste

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az ilkokul mezunu adaylar arasından 1000 işçi alımı yapılacağına yer verilmişti. Başvurular 29 Kasım 2019 günü sona erdi ve kura ile sonuçlar için bekleyiş başladı. Peki işçi alımı kura çekimi ne zaman yapılacak? Başvuru sonuçları ve nihai liste ne zaman yayımlanacak? İşte detaylar.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 1000 İşçi Alımı Kura Çekimi-Sonuç Tarihi ve Nihai Liste

Aile Bakanlığı 1000 işçi alımı sonuç açıklama ve kura tarihi 

Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 1000 işçi alımı için başvurular alındı. Başvurular 29 Kasım 2019 Cuma günü sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından ilana başvuru yapan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını , nihai listelere nasıl bakacaklarını ve kura çekiminin ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aşağıdaki kadrolara toplamda 1000 işçi alımı yapacak.

- Temizlik Görevlisi,  

- Engelli Bakıcısı , 

- Diğer Teknik Hizmet Personeli,  

- Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı ,

- Güvenlik Görevlisi (Silahsız)  ,

- Çocuk Bakıcısı/Çocuk Bakım Elemanı

KPSS VE KURA İLE ALIM

Yukarıdaki kadrolara personel alımı hem kura ile hem de KPSS puanı ile yapılacaktır. Lisans ve ön lisans kadrolarına KPSS sıralamasına göre , ilkokul ve lise kadrolarına ise kura çekimi ile personel alımı yapılacak.

 

KURA VE SONUÇ TARİHİ

Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 1000 işçi alımı için kura çekimi 10 Aralık 2019 tarihinde yapılacak. Kura çekiminden ve sonuçlardan anbean haberdar olmak için uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

NİHAİ LİSTE

İŞKUR , her kadroya başvuru yapan aday sayısını belirten nihai listeyi önümüzdeki hafta erişime açacak. Nihai listeye bakmak için İŞKUr resmi internet sayfasından giriş yapmanız ve iş başvurularım kısmına gidip başvuru yaptığınız ilan metninin en altında bulunan linke tıklamanız gerekmektedir.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA