Aile Çalışma Bakanlığı 1000 İşçi Alımı Nihai Listeleri Yayımlandı-İşte Kura Çekimi Tarihi

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 1000 işçi alımı nihai listeleri belli oldu. Peki kura çekimi ne zaman yapılacak? Nihai liste ne demek? Nihai listelere nasıl ulaşırım? İşte detaylar ve son bilgiler.

Aile Çalışma Bakanlığı 1000 İşçi Alımı Nihai Listeleri Yayımlandı-İşte Kura Çekimi Tarihi

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 1000 işçi alımı nihai liste yayımlandı--Kuralar çekiliyor.

Geçtiğimiz haftalarda ilan yayımlayan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Türkiye genelinde çalıştırmak üzere 1000 işçi alımı yapılacağını duyurdu. Başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapıldı. 

İlana on binlerce aday başvuru yaptı. Başvuruların yapılmasının ardından adaylar kura çekiminin ne zaman yapılacağını ve nihai listeye nasıl ulaşacaklarını araştırmaya başladı. Biz de Kamu Bülteni olarak bu haberimizde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 1000 işçi alımı başvuru detaylarına yer verdik.

NİHAİ LİSTE 

İŞKUR iş ilanları kısmından birçok şehrin nihai listeleri yayımlandı. Nihai listeye bakmak için aşağıdaki adımları izleyin.

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ BAŞVURULARIM kısmına tıklayın. Daha sonra Başvuru yaptığınız ilanın numarasına tıklayın.

Buraya tıkladıktan sonra başvuru yaptığınız ilanın sayfası karşınıza çıkacak. Bu ekranda aşağıdada sol altta nihai liste butonu var. Buna tıklayarak ilana başvuru yapanları görebilirsiniz.

Kadın erkek diğer adaylar bu sayfada >> TIKLA TAKİP ET

Nihai liste ne demek: Yayımlanan bu nihai liste , o kadroya başvuru yapan ve kuraya katılacak -KPSS sıralamasına tabi tutulacak kişi sayısını gösteriyor. 

KURA ÇEKİMİ

Çalışma Bakanlığı kura çekimini 10 Aralık 2019 Salı günü yapacak. Kura çekiminin ardından sonuçlar Bakanlık tarafından yayımlanacak. Kura sonuçları 10 Aralık 2019 Salı günü akşam saatlerinde yayımlanacak.

Kura çekimi sonucu açıklandığı anda bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN