Aile Çalışma Bakanlığı 1000 İşçi Alımı Kura Çekimi ve Sonuç Açıklama Tarihi

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 1000 işçi alımı başvurusu 29 Kasım 2019 'a kadar devam edecek. Peki başvuru sonuçları , kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte detaylar.

Aile Çalışma Bakanlığı 1000 İşçi Alımı Kura Çekimi ve Sonuç Açıklama Tarihi

1000 işçi alımı başvuru sonuçları ve kura tarihi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bugün bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az ilkokul mezunu adaylar arasından 1000 işçi alımı yapılacağına yer verildi. 

ALIM YAPILAN KADROLAR

İŞKUR aracılııyla yayımlanan personel alımına başvuru yapacak adaylar Temizlik Görevlisi,  Engelli Bakıcısı , Diğer Teknik Hizmet Personeli,  Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı , Güvenlik Görevlisi (Silahsız)  , Çocuk Bakıcısı/Çocuk Bakım Elemanı kadrolarında istihdam edilecek. 

Başvuru adımları için Tıklayın

KURA İLE VE KPSS İLE ALIM

İŞKUR aracılığıyla yapılan personel alımında ilkokul ve lise mezunu adaylardan mülakata girecekler , kura yöntemi ile belirlenecek. Lisans ve ön lisans kadrolara ise 60 KPSS puan şartı ile alım oluyor.

Kura ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

"Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından kura çekimi yapılmak üzere gönderilen listede yer alan adayların, kura çekim yeri ve tarihleri daha sonra Bakanlığımız ve/veya ilgili İl Müdürlüğümüz internet sitesinde yayımlanacaktır. Kura çekimi noter huzurunda yapılacaktır. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecektir. Tüm başvuru sahipleri arasından kura ile açık iş sayısının 4 (Dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Belirlenen adaylar Bakanlığımız ve/veya ilgili İl Müdürlüğümüz internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Kura çekimi sonucunda belirlenen asıl adaylar sözlü sınava alınacaktır. Sözlü sınav yeri ve tarihleri Bakanlığımız ve/veya ilgili İl Müdürlüğümüz internet sitesinde ilan edilecek olup, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır."

İlana başvuranlar bu adreste >> TIKLA KATIL

KURA ÇEKİMİ VE SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 1000 işçi alımı için başvurular 29 Kasım günü sona erecek. Başvuruların sona ermesinin ardından 10 Aralık 2019 günü kura çekimi yapılacak. 

Ankara 'da düzenlenecek kura çekiminin ve KPSS sıralamasının sonuçları açıklandığı anda bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

10.12.2019