Adalet Bakanlığı ve CTE Mülakatları Devam Ediyor

Adalet Bakanlığı ve CTE bsözlü mülakatları devam ediyor. Peki mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Sözlü mülakat sonuçlarına nasıl ulaşabilirim? Detaylar haberimizde.

Adalet Bakanlığı ve CTE Mülakatları Devam Ediyor

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürşüğüne 15 binden fazla kamu personeli slımı yapılıyor.

Geçtiğimiz aylarda yayımlanan ilana rekor başvuru olmuş ve 50 binden fazla kişi memur olmak için başvuru yapmıştı. Söz konusu ksmu personeli alımı için sözlü mülakatlar geçtiğimiz pazartesi günü başlamıştı. Aedalet Bakanlığı ile CTE bünyesinde kamu personeli olmak için adaylar, başvuru yaptıkları ilin adliyesinde sözlü olarak mülakata alındı.

Mülakatlara giren adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu haberimizi kaleme aldık.

Geçtiğimiz yıllarda adalet Bakanlığı ve CTE mülakat sonuçlarını kısa sürede açıklarken son alımda sonuçlar 3 ay sonra anca açıklanmıştı. Bu nedenle sözlü mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağını kestirmek biraz zor. Ancak Adalet Bakanı Abdülhamit Gül alınacak bu personellerin yıl sonuna kadar göreve başlayacaklarını söylemişti. Güvenlik soruşturmasını da hesaba katacak olursak sonuçların Ekim ayının ilk ya da ikinci haftasında açıklanması bekleniyor.

Sonuçlar açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını telefonunuza indirin.

MÜLAKAT DEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIN

Mülakata giren adaylar, aşağıda bulunan yorum kısmından tecrübelerini paylaşabilirler. Siz de aşağıdaki yorum kısmından mülakata girdiğiniz komisyonu ve komisyonda sorulan soruları yazabilir, bu soruları diğer adaylarla tartışarak bilgi alış verişi yapabilir ve mülakata girecek adaylara yardımcı olabilirsiniz.

Kamubulteni.com mobil uygulamasını telefonunuza indirmeyi unutmayın.

Kamubulteni.com | Ankara