Adalet Bakanlığı ve CTE Elazığ Adliyesi Başvuru Sonuçları Açıklandı

Elazığ Adliyesi tarafından bir son dakika duyurusu geldi. Yayımlanan duyuruda İKM, katip, mübaşir ve personel alımı başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

Adalet Bakanlığı ve CTE Elazığ Adliyesi Başvuru Sonuçları Açıklandı

Elazığ Adliyesi personel alımı sonuçlarını açıkladı.

Elazığ Adliyesi tarafından yayımlanan iki duyuruda , Adalet Bakanlığı ile CTE personel alımı sonuçlarının açıklandığına yer verildi. İşte yayımlanan sonuç duyurusu >

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü ve İcra İşleri Daire Başkanlığı tarafından Komisyonumuza verilen sınav izni doğrultusunda Zabıt Katipliği, Mübaşir, Aşçı, İcra Katipliği unvanlarına yapılan başvurular sonucunda, başvuruları kabul edilerek Zabıt Katipliği ve İcra Katipliği unvanında uygulama sınavlarına, Mübaşir ve Aşçılık unvanlarında sözlü sınava katılmaya hak kazananlara ilişkin aday tespit listeleri aşağıdaki linklerde yayınlanmıştır.

BUNA GÖRE;

1-Zabıt Katipliği ve İcra Katipliği unvanlarında uygulama sınavı, ilan listesinde belirtilen 20.08.2019 tarihinde saat: 09:00.da Elazığ Adliyesi 5. Katında bulunan Katiplik Uygulama Sınav Salonunda yapılacaktır.
2- Zabıt Katipliği ve İcra Katipliği uygulama sınavında başarılı olup sıralamaya giren adayların sözlü sınav tarihleri 02.09.2019 tarihinde ayrıca ilan edilecektir.
3- Mübaşir ve Aşçı ünvanında yapılacak sözlü sınav tarihleri 02.09.2019 tarihinde ilan edilecektir.
4- Mübaşir ve Aşçı ünvanında sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların aşağıdaki linkte bulunan (2 adet) Güvenlik Soruşturması Formunu Bilgisayardan doldurarak fotoğrafları (zımbalanmadan) yapıştırılarak en geç 07/08/2019 tarihine kadar Başkanlığımıza teslim etmeleri gerekmektedir.İlanen tebliğ olunur 30/07/2019.

ADAY TESPİT LİSTELERİ

1- Elazığ Zabıt Katipliği unvanında uygulama sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesi için tıklayınız.

2- Elazığ İcra Katipliği unvanında uygulama sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesi için tıklayınız.

3-Elazığ Mübaşirlik Unvanında sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi için tıklayınız.

4- Elazığ Aşçı (PGM) unvanında sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi için tıklayınız.

CTE SONUÇLARI

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünce Komisyonumuza verilen sınav izni doğrultusunda Bayan İnfaz Koruma Memurluğu, Erkek İnfaz Koruma Memurluğu, Şoför, Hemşire, Ceza İnfaz Kurumu Katibi ve Aşçı ünvanlarına yapılan başvurular sonucunda, başvuruları kabul edilerek İnfaz ve Koruma Memuru ünvanında boy-kilo ölçümüne, Ceza İnfaz Kurumu Katipliği ve Şoförlük ünvanında uygulama sınavlarına, Hemşirelik ve Aşçılık unvanında mülakat sınavlarına katılmaya hak kazananlara ilişkin aday tespit listelerimiz aşağıdaki linklerde yayınlanmıştır. Buna göre;

1-Bayan ve Erkek İnfaz Koruma Memurları boy kilo ölçümü, ilan listelerinde belirtildiği üzere 05/08/2019 günü saat 09:00'da Elazığ Adliyesi (1. Bodrum Katta bulunan) Konferans Salonunda yapılacaktır.

2- Bayan ve Erkek İnfaz ve Koruma Memurluğu unvanına başvuran adayların boy kilo ölçümüne gelirken aşağıdaki linkte bulunan (2 adet) Güvenlik Soruşturması Formunu Bilgisayardan doldurarak fotoğrafları zımbalanmadan yapıştırılarak Başkanlığımıza teslim etmeleri gerekmektedir.

3- Bayan ve Erkek İnfaz Koruma Memurluğu unvanında sözlü sınava katılacak adaylara ilişkin liste boy kilo ölçümünden sonra (02.09.2019 tarihinde) ayrıca ilan edilecektir.

4-Şoförlük sınavına ait ilan edilen listede başvuru kabul olarak belirtilen adayların uygulama sınavı 22/08/2019 tarihinde saat 09.00 da Elazığ Adliyesinde yapılacaktır. Sözlü sınav tarihleri 02.09.2019 tarihinde ilan edilecektir.

5- Ceza İnfaz Kurumu Katipliği uygulama sınavı ilan listesinde belirtilen 20.08.2019 tarihinde saat: 09:00.da Elazığ Adliyesi 5. Katında bulunan Katiplik Uygulama Sınav Salonunda yapılacaktır
.
6- Ceza İnfaz Kurumu Katipliği uygulama sınav sonuçları listesi (sözlü sınava katılacak adaylara ait liste) 02.09.2019 tarihinde ilan edilecektir.

7-Hemşire ve Aşçı Unvanındaki yapılacak sözlü sınav tarihleri 02.09.2019 tarihinde ayrıca ilan edilecektir.

8-Şoför, Hemşire ve Aşçı (CTE) unvanına başvuran ve sözlü/uygulama sınavına katılmaya hak kazanan adayların aşağıdaki linkte bulunan (2 adet) Güvenlik Soruşturması Formunu Bilgisayardan doldurarak fotoğrafları (zımbalanmadan) yapıştırılarak en geç 07/08/2019 tarihine kadar Başkanlığımıza teslim etmeleri gerekmektedir. İlanen tebliğ olunur. 30/07/2019

ADAY TESPİT LİSTELERİ
 
1 -Elazığ Erkek İnfaz Koruma Memurluğu unvanında Boy-Kilo Ölçümüne katılmaya hak kazanan adayların listesi için tıklayınız.

2- Elazığ Bayan İnfaz Koruma Memurluğu unvanında Boy-Kilo Ölçümüne katılmaya hak kazanan adayların listesi için tıklayınız.

3- Elazığ Şoför unvanında uygulama sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesi için tıklayınız.. 

4- Elazığ Ceza İnfaz Kurumu Katipliği unvanında uygulama sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesi için tıklayınız. 

5-Elazığ Hemşire unvanında uygulama sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesi için tıklayınız. 

6-Elazığ Aşçı (CTE) unvanında uygulama sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesi için tıklayınız. 

Mülakata girecek kadın-erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA

DİĞER SONUÇLAR GELDİĞİNDA HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN