Adalet Bakanlığı Personel Alımında Güvenlik Formu Nedir? Güvenlik Soruşturması Formu Nasıl Doldurulur?

adalet Bakanlığı 2021 yılı personel alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana başvurular başladı. Başvuru yapabilmek için adayların güvenlik soruşturması formunu doldurup sisteme yüklemesi gerekmektedir. Peki güvenlik formu nedir? Nasıl indirilir? İşte detaylar.

Adalet Bakanlığı Personel Alımında Güvenlik Formu Nedir? Güvenlik Soruşturması Formu Nasıl Doldurulur?

Adalet Bakanlığı personel alımında güvenlik formu.

Adalet Bakanlığı kamu personeli alımı ilanı yayımlandı ve başvurular internet üzerinden , e devlet kapısından alınmaya başladı. İlanlara başvuru yapmak için e Devlet kapısına akın eden adaylar, başvuru sırasında karşılarına çıkan güvenlik soruşturması formunun ne olduğunu araştırmaya başladı.

GÜVENLİK FORMU NEDİR?

Güvenlik soruşturması formu, adayların kişisel ve aile bilgilerinin istendiği bir formdur. Memurluğa girişte yapılacak güvenlik taraması için gerekli olan bir formdur. Adayların başvuru sırasında e Devlet sistemine bunu yüklemesi gerekmektedir.

İŞTE GÜVENLİK SORUŞTURMASI FORMU

Adalet Bakanlığı personel alımında güvenlik soruşturması formu şu şekilde:

Güvenlik soruşturması formunu indirmek için TIKLAYIN

Yukarıdaki linkten güvenlik soruşturması formunu indirin. Öncelikle söyleyelim bunu doldurmak için bir bilgisayara ihtiyacınız olacak. 

Adalet Bakanlığı açıklamasında, "Güvenlik Soruşturması Formunun “UYARI” bölümünde belirtilen hususlara uygun olarak bilgisayar ortamında doldurulması, fotoğraf eklenerek çıktısının alınması ve ilgili bölümün imzalanması suretiyle taratılarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir." denildi.

Bu nedenle formu indirip bilgisayar ortamında bilgilerinizi tam doldurun fotoğraf ekleyin. Çıktısını alıp imzalayın ve fotoğrafını çekip o şekilde başvuru yaparken sisteme yükleyin.

Kadın erkek adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

İLANLARDAN, İLAN DETAYLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN