Adalet Bakanlığı İşçi Alımı Nihai Listeleri Açıklandı: İşte İŞKUR Giriş Nihai Liste Sorgulama Ekranı ve Kura Çekimi Tarihi

Son dakika haberi: İŞKUR üzerinden yayımlanan duyuruda Adalet Bakanlığı 1500 temizlik görevlisi alımında nihai listelerinin belirlendiğine yer verildi.

Adalet Bakanlığı İşçi Alımı Nihai Listeleri Açıklandı: İşte İŞKUR Giriş Nihai Liste Sorgulama Ekranı ve Kura Çekimi Tarihi

Adalet Bakanlığı 1500 işçi alımında nihai listeler açıklandı.

Adalet Bakanlığı ile CTE bünyesine en az ilköğretim mezunu adaylar arasından sürekli işçi alımı yapılacağı açıklanmıştı. Geçen hafta yayımlanan ve başvurusu 8 Mart'ta sona eren sürekli işçi alımı İŞKUR'dan yapılmıştı. Başvuru yapan adaylar için son dakika açıklaması geldi.

İŞKUR üzerinden yayımlanan açıklamada nihai listelerin belli olduğuna yer verildi. Biz de Kamu Bülteni olarak bu yazımızda nihai listeler hakkında detaylara yer verdik.

NİHAİ LİSTE NE DEMEK?

Nihai liste , o ilana başvuru yapan ve kuraya girmeye hak kazanan adayların isim listesidir. İŞKUR'dan yayımlanan nihai listeye bakarak başvurunuzun kabul edilip edilmediğini, kura çekimine katılıp katılmadığınızı kontrol edebilirsiniz.

NİHAİ LİSTEYE NASIL BAKILIR?

1500 temizlik görevlisi alımına başvuru yapan adaylar, İŞKUR 'da nihai listeye bakabilir. Nihai listeye bakmak için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir. 

https://esube.iskur.gov.tr/

Linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. 

Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda aşağıdaki gibi İŞ BAŞVURULARIM kısmına tıklayın.

İş başvurularım kısmına tıkladıktan sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak. Burada nihai liste yazan yere tıklayın.

Nihai liste yazısına tıkladığınızda yeni sekme açılacak ve nihai liste PDF şeklinde indirilecek. Aşağıdaki ekranda örneğini göreceksiniz.

Bu rapor PDF'sine tıkladığınızda başvuru yapan adayların listesini görebileceksiniz.

REKOR BAŞVURU

Burada kaç kişinin başvuru yaptığı da belli olacak ve şansınızın ne kadar olduğu netleşecek. Sizin başvuru yaptığınız şehre kaç kişi başvuru yapmış? Aşağıdaki yorum kısmından yazıp diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

CANLI YAYINLANACAK: İŞTE KURA ÇEKİMİ TARİHİ

Kura çekimi canlı yayında olacak. 17 Mart 2021 tarihinde çekilecek kura için canlı yayın başladığında takipçilerimize haber vereceğiz. Bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN